|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Questy to są najprosciej mowiac rozne zadania ktore mozesz robic jak Ci sie nudzi
![]() ![]() z kad je mozesz wziac... idziesz wykonujesz masz... |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2004
|
![]() tak ale kto ma mi zlecić te questy ponoć w rookgardzie jest quest zeby zabić szczury i wtedy sie dostaje kase ale ja niewiedzialem gdzie mam isc zeby się zgłosić do tego questa
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() na rooku jak na rooku.
rook jest po to zeby z niego uciec jak najszybciej. quest sa fajne zwlaszcze te gdzie trzeba wyzszych lvli i sie czasem nieco napocic. wojna jest wtedy jak gracze z roznych gildi zaczna siebie naparzac ![]() to jest najlepszy element Tibi ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2004
|
![]() ale gdzie mogę się podjąć takiego questa
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Rzeszów
![]() |
![]() zakaz quest spoilingu i tyle... omg jak sie logujesz na forum to sie powinien pojawic taki napisa : "zakaz quest spoilingu". preferowane pogrubienie czcionki i nadanie jej rozmiaru 72.
a tak ogulnie to questy glownie polegaja na tym zeby dojsc do okreslonego miejsca otworzyc skrzynke i juz mamy wypelnionego questa (nagroda w skrzynce). haczyk w tym ze trzeba znac polozenie tych skrzynek. no i w wiekszosci questow dla wyzszych lvli to trzeba pozabijac pokazna grupe eVul stworow lub/i odpowiedziec na jakies pytania itp. doklaniejszych informacji podac nie moge.
#7 |
Nieobecny.
|
![]() SKĄDINĄD Jak nie potrafisz sam znaleźć, to twoja sprawa |
![]() |