|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() W rzeczy samej! grałem sobie na isarce i znalazłem niezwykły quest!
Są w nim nowe bronie i inne ciekawe przedmioty! Przypuszczam że jestem 1 który je odkrył... mam nawet screena! ![]() jeżeli mi pozwolą opisze jak go przejść...bo jest naprawde niezwykle skomplikowany! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() No prawie Ci sie udal fake. Tylko, ze armor jest za krotki. I ogolnie wszystko jest troche za malutkie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS. Nice Fake Pozdrawiam Enakin |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Prosze modków żeby mu dali bana za quest spoling
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehe super , szczegolnie tarcza i helm
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() niop..set nazywa się..tratadadam!
PACYFIKATOR XD ( 99% wykonania z najwyższej jakości kości[klasa A]) mamy pacyfikator ring, dzięki któremu runy destruktywne są silniejsze, pacyfikator..eeee..amulet XD, dzięki niemu wszystke potwory które widzą niewidzialnych niewidzą nas, puki ich nie zaatakujemy. jak je zaatakujemy to wszystkie potwory dookoła nas widzą. Chełm pacyfikatora, zbroja i tarcza tworzą taki se secik XD...pacy(fikator) bag jest na 40 miejsc. W bagu widać jeszcze topór i młotek z serji pacyfikator...(jak mi się topór podoba i miecz! XD normalnie jestem kurde z siebie dumny XD) mamy tam też runke pacyfikatora..jak samaa nazwa wskazuje XD..opisze działanie. no więc tak(zaraz nabajeruje XD): runak posiada siłę 5 razyu więkrzą niż SD (huhahihehuhy) i jest runą powieszchniową jak UE(ale mnie po*eba*o..huhahihehuhyhoha) w bagu jest jeszcze jeden młotek, zestaw shurikenów i 2 pałki...jedna się świeci a druga..ekhm...to oko...no więc..uderzyłem się w głowe i to narysowałem..sam nie wiem czemu XD. Ponownie podkreślam że nie tylko wkleiłem ten stuff ale i go narysowałem XD...ale ze mnie chwalipięta XD... PS. ciekawe czy cipy tu zaglądają? tak bym chciał by dodali ten mieczyk do gry! PS2. widze że ktoś usunoł post tego "pana" co mnie tak niemile ocenił...ktokolwiek to zrobił..DZIĘKUJE PS3. to nie jest żaden pro golden set! prosze nie mylić z golden setem...ani przez chwile o nim nie myślałem PS4.racja, sa troche za małe XD...zawsze rysowałem więkrze niż można, jeżeli chodzi o tibię, a teraz przegiołem w drugą stronę PS5. prawda że fajny mieczyk? XD XD XD ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez limenu - 20-09-2004 o 15:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2004
Lokacja: Gdynia
![]() |
![]() hmmmmm wiesz zalerzy kto co lubi axe,sword no i club
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Swieetne. Pomysł dobry. Podoba mi się oryginalny, niespotykany jak dotąd kształ itemków. Ładnie też je wycieniowałeś. Nic dodać nic ując.
@hen_hen_up Pancerz nie jest za krótki. Po prostu bardziej przypomina napierśnik. Ale ma klasę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() @limenu
jesli chcesz miec taki mieczyk w grze, to zastap nim inny miecz. Wiecej przeczytasz w temacie "Pimp my Tibia" w dziale artykuly ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() a ja się zastanawiem kiedy jakiś admin przeniesie ten temat XD..prawdopodobnie już ktoś z grupy rządzącej(
![]() ::edit:: http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=494671 może coś z tego będzie XD... :::edit::: wszyscy boją sę tam wejść XD... Ostatnio edytowany przez limenu - 21-09-2004 o 15:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Lokacja: olsztyn
![]() |
![]() gdyby kiedys ekipa Cipsoft zrobila taki set to bym go zaminiel za moj.
chociarz dla samego wygladu ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Niezły angielski xD. Nie wiem co im się nie podobało w nim. Może im podoba isę coś innego a nam coś innego
![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() dobrze ze opisałeś ten temat XD, bo go szukam i szukam i nie wiedze..z jakiej paki jest on w twórczości? Przecież jest to moja własna grafika
![]() Oczywiście jeżeli jakiś modek przeniósł to do twórczości, to miał jakieś powody XD ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Gratz, gratz i jeszcze raz gratz.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gdy zobaczyłem twoje rysunki to odrazu włączyłem www.tibia.pl aby sprawdzić czy nie minął mnie jakiś update. Ale był tylko news o tibia rules. Zapomniałem, że robisz ladne grafy na kompie. Pozdrawiam, Dj KuTeR
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() limenu, i juz cie nie lubie. Po pierwsze, na tibia.com masz podane kilka tematow, do ktorych mozna wysylac wlasne graphic proposals - a nie rozpier.dalac je po calym forum i zakladac gluipie nowe tematy. Po drugie, nie musiales sie chwalic ze jestes Polakiem - mowila o tym za ciebie twoja kaleczona angielszczyzna. Po trzecie, nie mowi sie w innych jezykach niz angielski na forum - chciales odpowiedziec tamtemu gosciowi, pm albo po angielsku. Po czwarte...Ehhh, szkoda slow. Nie wiem ktory mod przeniosl to do Tworczosci - przenosze spowrotem do Grafik.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() ach baron..ty to jesteś...zo co się na mnie obraziłeś?
Za moją kaleczoną angielszczyznę? Z polakim mam problemy a o anglieskim już nie mówię. A ta moja polska odpowiedź była skierwoana tylko do jednego "obowyatela" który też po polsku mi odpisał. A to do grafik porposals...zauważ że nigdy po tamtym forum nie łaziłem i niewiedziałem że jest graphic proposals ![]() ![]() i wcale nie rozpierda.lam po forum..napisałem JEDEN post. NIe chwaliłm się ze jestem polakiem, tylko to oznajmiłem. Wstydzisz się tego kim jesteś? Bo ja nie. Ale za ti nie dre się na prawo i na lewo poland rox -.- co do pisania po angielsku to wysłałem ten post, przed tym jak ukazało się na tibia.pl tłumaczenie na ten temat.. nie zamierzałem także tworzyć innych postuf na forum tibia.com o moich tematach -.-. Tak se palnołem raz, by sprawdzić czy coś z tego będzie. ja ciebie kurde nie rozumiem. Weź mi pokolei opisz, w których momętach przestawałeś mie lubić i kiedy "pękła" twoja cierpliwość -.- PS. to że pisałem (lekko mówiąc) żle po angielsku, wcale nie mówiło że jestem polakiem. NIby każdy polak jest uposledzony w pisaniu angielskiego? acha, i jeżeli chesz poczytać głupi temat( w porównaniu z tym linkiem, moje zbroje gienialne ![]() PIE PIE PIE ![]() edit..w klawiature nie trafiam XD..lol..literki uciekają ![]() Ostatnio edytowany przez limenu - 23-09-2004 o 15:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() nielubisz mnie? trudno...
sam też nie jesteś idealny(nikt nie jest) to, że jestem polakiem, wyszłu w tym zdaniue "but when u want knew, learn polish XD" i to miało być...eee..nie że śmieszne, ale...poprawiające nastruj.... Co do netykiety to palnołem plame XD..ale nie pisałem kurde tak jak ty napisałeś "Czesc, chcialem pokazac wam to to i to, a przy okazji, jestem Polakiem" to że napisałem ze jestem polakiem...nie miało więkrzego znaczenia..dodatkowa informacjia(wcale tego nie zaznaczyłem...jeżeli kogoś to kici to o tym zapomni i tyle... A co do angielskiego jeszcze raz....NIe czepiać się, proszę!...chyba se kupie translatora -.- Baron..dalej cie nie rozumiem...zakończmy ten wątek bo chyba nic z tego nie wyniesiemy(prucz tego że musze więcej połazić na forum i kupić se translatora)ja ciebie tam dalej lubie i mam do ciebie tylko 1 za złe...to że się czepiasz PS..to że kończymy wątek nie znaczy żebyś zamykał temat, o nie XD PS2..nigdy nie kłućcie się z władzami ![]() PS3..no ban plx plx plx ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() jeżeli mówiłem o władzach to miałem na myśli tibia.pl...tutaj wszyscy są wporzo, nawet czepialscy
![]() ![]() ale czepiaj się troszeczkę mniej..oki? a co do bana to wiem że za to nie wyganiasz z forum XD taki wredny to ty nie jesteś(jeszcze ![]() |
![]() |
![]() |