|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie
Imię: Miki Montana
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() nigdzie nie znalazlem tematu o tym mianowicie gdzie sie znajduje tzw. Koniec świata lub inaczej zwany Koniec Mapy? Chodzi mi o te 4 kratki + teleport a wokół jest sama pustka . Słyszałem ze jest dla facc ale nie wiem dokladnie gdzie , czy ktoś moze powiedzieć gdzie lub mnie tam nakierować i czy poradze sobie w dojsciu do niego(69 ek).
~Counter Strike 1.6~ IP:77.79.210.73:27199 Hasło:klan Nie toleruje Noobow z Honery .... Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 65+
Skille: 75/70+
Poziom mag.: 6
|
![]() To miejsce (tzw. kosmos) znajduje się na phu więc facc może tam dojść
![]() http://bonzai.8u.pl/licznik/poh.php< link do filmiku z drogą do kosmosu pokazaną przez Cichego Maca (filmik pod Tibie 7.5).
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() To nie koniec mapy, tylko "kosmos" xP
O ile dobrze pamietam znajduje się on w podziemiach pohu. @down: Ale większość ludzi nazywa to kosmosem ![]() Ostatnio edytowany przez Calen Futh - 24-03-2007 o 23:15. |
![]() |
![]() |
#4 |
The Witcher
|
![]() Jest to void, czyli próżnia, pustka .. nie kosmos.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |