|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() wiem wiem naruto nie wyszedl i prosze moda lub admina zeby zamknal tamten temat bo jak tak popatrzylem z waszej perspektywy to tez mi sie takie troche nie takie wydalo.Dlatego stworzylem prolog nowego fakea ,,Msciciel" :
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Śrem
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Stara trawa, brzydkie obrazki i ten gosciu na ostatnim obrazku ma jakis dziwny r*j i miecz jakis koslawy na plecach...
Aha i nie Debil says: bla bla tylko Debil says: bla bla Ostatnio edytowany przez ARESS15 - 25-03-2007 o 13:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Słabe.
-Jpg? -Te drzewo "popsute" -Głowy są na palach ale gdzie korpusy bez głów?! Tandetne 1/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Widze że nikt ci jeszcze nie wyjaśnił, więc ja to zrobie.
Twoje fake są: Nudne, Głupie, Ochydne, Krótkie, Oklepane, Brutalne, A do tego: W złym formacie, Outfity są ochydne, Twoje fantazje rodem z japońskich kreskówek potrafią przerazić, Wywyższasz siebie w fake by się dowartościować. Wygląda na to że nikt ci tego nie powiedział: Nie katój ludzi swoimi pracami!
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() LOL! <- Odpowiedni komentarz do treści, którą przedstawiają obrazki zamieszczone w pierwszym poście.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() w wykonaniu jestes taki sobie 3/10?
a fabula to dno kazdy juz zna zakonczenie ( hyba kazdy ) ze on teraz bedzie szukal mordercow i przegra walke odnajdziego ktos super wytrenuje go i on pokona zemsci sie i to na tyle fabula : 2/10 razem 5/20 = 2,5/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Stan: Niegrający
|
![]() KPSNF (10 znaków)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Szlag mnie trafia jak takie rzeczy widze tylko 1/3 uzytkowników jest madra i daJE TO DO topica wkur*** mnie to już jeb**ne n00by
[wkonczu sie wyrzylem i to powiedzialem >.<]
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Nie no teraz to mnie zdziwiles nigdy takiego fake nie widzialem !!1 1000000000000000000000/10 !!!!!!!!!!111111oneoneone
A tak na serio to kolejny denny fake ze stara trawa itp... Czlowieku daj sobie spokoj jak chcesz cos takiego dawac na forum ! |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() ... to tez ci nie wyszlo.
![]() |
#12 |
Zbanowany