|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Opole.
![]() |
![]() No to jak w każdym innym temacie (o tej treści lub podobnej
![]() ![]() ![]() No to na początek dam Fire Sworda który Khan zlecił Shan . Zasada była prosta... ma niedotykać rączki ![]() ![]() (jest to wersja numer 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tu natomiast moje zlecenie które ja dałem Shan . Skrzynia Piracka, zarośnięta glonami, ździebko zardzewiała oraz podgniła (niezrobiłem złotej czaszki jak chciałem bo chyba raczej niepasowała :/ ) . Niewyszedł mi zabardzo zamek... troche rozmazany... Skrzynia została tylko odrysowana (same kreski ... obramowanie znaczy się) reszta była tylko ze sprawdzaniem na pierwowzór. ![]() A tu jak to wygląda w grze ![]() ![]() Proszę o zamieszczanie tutaj (jak także gdzie indziej) jakieś zachcianki w postaci potworków, broni, itemków zwykłych. P.S. Rysowanie Potworów jest o wiele razy trudniejsze od broni, tak samo jak pancerzy itp ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Torun
Stan: Aktywny gracz
Imię: Na emeryturze...
![]() |
![]() Jak bys mogl to prosilbym o Magic club jak i o potworka-archaniola z gory thx jakby co to pisz na priva.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() outfit smierci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
![]() |
![]() Hmmm Magic club... coś bardziej konkretnego ? a co do outfita .. bedzie problem... nigdy go nierobiłem więc trzeba spróbować
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Torun
Stan: Aktywny gracz
Imię: Na emeryturze...
![]() |
![]() Sprobuj moze ci sie uda a jak nie to trudno,ale gratz juz za ta prace i za prace jaka wlazysz w to...
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Miecz wyszedł świetny. Bardzo realistyczny płomień. Gratzik.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
![]() |
![]() Thnx Khan ... uczę się od mistrza (od ciebie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() chm..bomba..ja tak myśle jak by zrobić własną "tibie w domu" XD...z tego co widze to całkiem fajnie wygląda taka "własna gra"
Dajcie link do tematu z instrukcjią założenia takiego serva ![]() chciałbym zobaczyć jak wygląda mój mieczyk w grze XD XD XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
![]() |
![]() http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=7963&page=1 tam poprostu podmieniasz pliki SPR ... musisz poszukać bo tam tego DUUUUUŻo jest !!! A serwer to OTserwer poprostu (tam zmieniałem grafike w spr).
Aha ... z clubem musze od nowa ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Narysuj mi Samurai Set (minimum helm i pancerz). Wiem, że to nie jest proste, ale zlecam ten sam temat wszystkim innych chętnym. Potem ocenie prace i wybiore te ktore uwazam za najlepsze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
![]() |
![]() Wkońcu, po tylu trudach
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Magic Club (Club to maczuga ![]() ![]() ![]() Co do samuraja ...niezadobrze mi wyszedł ![]() ![]() Outfit śmireci: Robię go.. ale to chwile potrwa... Archaanioła zaczne robić po skończeniu Outfita a tak narazie to prosze o jakieś inne prośby o itemki ... a teraz zabieram się do robienia Outifta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Łoł!.. Fajny ten secik. Trochę zbyt czarny, więc mało widać, ale dzięki temu jeszcze bardziej klimatowy. Wyszło ci to bardzo dobrze, tak trzymaj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
![]() |
![]() No to wróciłem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: Banshee usunołem włosy jak by co ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Avager Niebieski - 21-09-2004 o 20:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
![]() |
![]() Mam teraz dość ważne pytanie. Planowałem kiedyś zrobić taki "mod" w ktorym bym zamienił wszystkie LUDZKIE postaci na Orci I Minoski. Chciałbym się zapytać czy takie coś by wypaliło i kogo mam zamienić... to znaczy się...
czy Kobiety na orci lub minosy (bo niema tam żandego podziały na płeć ![]() ![]() Aha i które outfity przerobić na które orci... bo z tego co też przemyślałem Death Outfit spie***łem... :/ . Prosze o szybkie odpowiedzi plx. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2003
Lokacja: Bieruń
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Zbanowany
![]() |
![]() Eeee Grocik... ten temat raczej jest mój
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() Prosze o to wiekszosc pixelartystow, otoz chce buty ktore leza na nodze w tibii jak bohy. Maja byc czarne ze szkrzydelkami, maja sie NIE ruszac
![]() Jeszcze bym chcial outfit prawdziwego kusznika (tak, ci co sa w ksiazkach od historii ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @Afinor
Przecież ci narysowałem... Było mówić, że nieruchome mają być! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |