![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Ludzie opanujcie się.
Nie chcę wyjść na chama, samoluba itp. Wiem, że to wolny kraj, ale JA byłem pierwszy i to JA pierwszy zacząłem brac zamowienia na Itemki. Proszę aby nie robić więcej takich tematów bo forum staje się nieprzejrzyste. Jak juz chcecie rysowac na zlecenie to prosze bardzo - ale outfity, potwory, fieldy, czary.. ale nie robcie czegos co juz ktos robi bo to traci sens. Wszyscy ładnie pixelujecie, lepiej ode mnie, ale dajcie szanse sie wykazac. ITEMY BIORĘ JA ...PLZ. pozdro dla grafomanów. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Opole.
![]() |
![]() To hmmm ... to jak np. inni mają poćwiczyć swoje rysunki jesli nikt ich niebędzie oceniać i takie tam ? ale chyba 3 tematy to jeszcze wystarczy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm... fakt coś w tym jest.. Cóż widać zapoczątkowałem nową modę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
Lokacja: Chrzanów
Imię: Gold Raven
Profesja: Rookstayer
Gildia: Storm (już nieistniejącą :/)
Świat: Danubia
Poziom: 49
Skille: 23/30
![]() ![]() |
![]() Khan - don't panic - u are the best
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
![]() |
![]() @Khan (Khan to nie małpa
![]() ![]() No i ciesz się ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Proponuje abyście wszyscy jakoś się umówili i w jednym topicu rysowali
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() To tak jest, ktoś coś robi, to jest fajne i inni to powtarzają XD
To dowodzi tylko że khan ma fajne pomysły i jeszczejedno KHAN! PRZESTAŃ W KÓŁKO GADAĆ ŻE INNI SĄ LEPSI OD CIEBIE! W KOŃCU NABAWISZ SIĘ KOMPLEKSÓW! Twoje rysunki są bardzo ładne i ile razy mam ci to tłumaczyć? a co do twoich wyzwań to niedługo bedzie pełno tego XD. Chyb było tak też ze mną..założyłem temat w którym postanowiłem umieszczać wszystkie moje rysunki. Potem jak grzyby po deszczu powstawały tematy z identycznym bądź bardzo podobnym nagłówkiem ![]() A może jendnak nie byłem pierwszy? A teraz czas na moją autoreklame XD (i dowód że pomysł khana jest świetny) Ja se zrobiłem taki fake w dziale bronie i narazie nikt czegoś taiego nie zdublował ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Te, Khan... Zgadajmy się jakoś z Avagerem i postanówmy coś, bo to się robi nuuudne.
![]() @down No i luzik. ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 20-09-2004 o 21:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
![]() |
![]() Ta jeden temat, i niech wszyscy robią to samo lecz wtedy ludzie se mogą wybrać które lepsze (Khana of corse
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() właściwie to az tak wielu nas nie ma.. (5 naliczyłem) - nie widze przeszkod zeby kazdy mial swoj 1 własny topic. Nawzajem będziemy się komentowac i uczyć. Cywile będą nam zlecać rysunki, a my będziemy je porównywać. I będzie porządek...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2004
Lokacja: Antalya
![]() |
![]() Wszyscy robią to samo co Khan bo on jest najlepszy
![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
A jeśli ta zaraza się rozejdzie? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Khem... Wy, ktorzy przyjmujecie wyzwania (geez jak to brzmi o_0)... Moge zlaczyc te wszystkie tematy w jeden? Bo juz jest burdel - a bedzie jeszcze wiekszyy, bo ide o zaklad, ze to sie zacznie rozprzestrzeniac -.-
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2004
Lokacja: Antalya
![]() |
![]() to sie już zaczeło rozprzestrzeniać wszędzie grafiki swordów itp.
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Baron Kaldrick
Tylko że jak wszyscy będą robić w jednym temacie to też może być burdel ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() a może by tak podtematy do grafik? takie jak:
Wyzwania Fake Prace kompóterowe Prace tradycyjne(zapomniałem tego słowa XD wiecie ile nad nim myślałem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Te tematy z "wyzwaniami" zaczynaja sie rozmnazac :| . Kto wie ile ich bedzie za tydzien... Podejzewam ze Khan zaczerpnal taki pomysl z tibia.de tylko ze tam byly calkiem inne zasady i nei zrozumial ich za dobrze(moze byc to w 100% nie prawda =P). A zapoczatkowal "mode" nowa tutaj lol =P. Tam kiedy JEDEN czlowiek zarzucal wyzwanie "artysci" wykonywali je. Nie na zasadzie ze 50 ludzi krzyczy o zrobienie ;\ Powinno byc spokojnie jeden ludek mowi "Zrobcie: 1.Plate armor 2.Fire sword 3.Tu juz jakies arcy trudne "wyzwanie"" i kiedy wszyscy skoncza osoba znow daje zlecenia ;\ A wiec moje zdanie: ZLACZYC! =P
![]() Ostatnio edytowany przez Uncle Warrior - 21-09-2004 o 21:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Osobiscie nigdy nie byłem na tibia.de. Geneza mojego topicu była taka, że chciałem się sprawdzić. Wieć mówię "Narysuję wszystko, co zechcecie!" i tak też robię.
Łączenie tematów stworzy chaos.. ogromny chaos. Ostatecznie grafomanów az tak wielu nie ma. Niech kazdy ma swój topic i w nim tworzy. To pozwoli lepiej okreslic umiejętnosci i styl kazdego plastyka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 05 2005
|
![]() OK ziom chciales masz
Ja ci dam latwe?????????OK dla mistrza Kusza wyciagnieta z glebi oceanu z 20 boltamiOPIS:jest seledynowa otoczona winoroslami i boltami ma wyryty znak trójzęba OK kusza wyciagnieta z wulkanu cieciwa z magmy wyryty ogien MUHAHaha 4 BOLTY OGNISTE Z CZARNEGO DIAMENTU STWORZONE KUSZA RUNICZNA ZOLTO POMARANCZOWA Z RUNAMI WIDAC BLOGOSLAWIENSTWO NA BOLTACH ? 30 ? RUNY BUTY Z SZAFIRU Z PASEM DROBNEGO RUBINU PODESZWY Z DIAMENTU NA NICH PAS SZMARAGDU ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MUHAHAHAHA MUHAHAHAHA A I JESZCZE RUNE W KSZTALCIE SMOKA PAKERZE KIEDYS BYLO DOBRZE BESTIA W ZAMKU USPIONA TERAZ KICHA BESTIA OBUDZONA |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Cytuj:
boze co za debil! jakbys nie widzial ten temat jest w *** stary, a sam khan nie wiem czy zaglada na te forum jeszcze-.-
![]() |