|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() A więc mam słabą kartę graficzną Radeona 9200, strasznie mi muli kompa kiedy gram w jakieś gry typu tibia itd. Chcę sie was poradzić jaką dobra kartę mogę kupić w granicach 300-400 zł. Nie piszcie żebym zapytał w sklepie, byłem ostatnio, pytam typa a ten nie miał zielonego pojęcia o kartach graficznych
![]() Czekam na odpowiedzi z góry thx.
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
![]() No to musiałeś z jakimś frajerem gadać. Niema to jak pracować w sklepie komputerowym i nic nie wiedzieć o takich rzeczach.
Imho, uważam, że karty GeForce'a GALAXY są "na topie" - sprawdź sobie za tym gdzieś w necie (allegro czy coś w ten deseń) Ofc, nie muszę mieć racji - w kazdym razie gdybym ja dysponował taką kwotą na grafike to bym wlasnie to kupił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ja osobiscie uzywam Redeona 9250 (ktory jest teoretycznie slabszy niz Twoj 9200) i nic mi Tibia nie muli. Podaj cala konfiguracje sprzetowa, a moze okaze sie, ze nie jest potrzebna Ci nowa karta, ale np. pamiec. Poza tym mozliwe, ze masz syf na kompie etc., co moze sprawiac spowolnienie. Sprawdz kompa Hijackiem (patrz moj podpis). Napisz tez jakie inne gry Cie interesuja i scinaja na tej karcie :-)
![]() |
#4 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Pc mam trochę słabego Procek - AMD Duron (tm) 1.60 GHz. 512 RAM z czego zużywam około 150 RAM bo korzystam z programu FreeRAM XP Pro i zostaje mi przeważnie około 350-400 RAM wolnych.
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: 127.0.0.1/localhost
Profesja: Elite Knight
|
![]() Nie no, ty masz i tak lepszy komp niż ja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() przeinstaluj windowsa, bo to nie wina karty graficznej.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Absolutnie zgadzam sie, ze to nie wina karty graficznej. Radze zrobic porzadek na komputerze, sprawdzic ile programow dziala w tle, ile startuje podczas uruchamiania (ś)windowsa [start -> uruchom -> "msconfig" -> autouruchamianie].
![]() |
#8 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() moze byc to tez wina jakiegos wirusa , troja etc.