|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Kolejne pytanko
![]() ![]()
Sezemego 45 lvl Palek skille 72/37 <<<--- Isara --->>> 02:39 You see yourself. You are a royal paladin. You are Dragon Hero of the Dragon Heros (Royal Shooter). |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
Lokacja: Titania
![]() |
![]() Witam!!
Orc Land - Myślę że lvl 35 ponieważ nigdy nie wiadomo kiedy nas lag może złapać idziemy tam z drogi od Ab'Dendriel -=-=> Przechodzimy przez most trolii idziemy koło draga ( Dla chętnych 700 expa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prosiłbym o Opiniie na temat OL i OF P.S - Awans z nocki ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Dzięki Yoda za pomoc, na pewno mi sie przyda, teraz juz wiem co i jak z tym Orc landem
![]() ![]()
Sezemego 45 lvl Palek skille 72/37 <<<--- Isara --->>> 02:39 You see yourself. You are a royal paladin. You are Dragon Hero of the Dragon Heros (Royal Shooter). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() Hm jak nie znasz OF to nie radze samemu.
poza tym w forters na dzien dobry masz zerki, liderki i smoka w ilosci na pewno przewyzszajace mozliosci palka na 35 lvl. chyba ze masz steelth ringa (bo raczej 15mlvl na 35 raczej ciezko) to wtedy mozesz cos motac z wejsciem. inaczej nie da rady do podziemi OF nie radze jesli ich dobrze nie znasz. nagle zobaczysz ze leci na ciebie pare warlordow i zgon ^^ |
![]() |
![]() |