|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() chcialbym sie was spytac czy to jest mozliwe...
kiedy grajac w tibie w czasie walki nacisniesz exit to automatycznie giniesz (chyba ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Jak wyjdziesz krzyżykiem kiedy nie walczysz, po zalogowaniu wszystko bedzie tak jakbys sie normalnie wylogował. Kiedy jednak wyjdziesz w taki sposób podczas walki, albo zostanie ci mało życia albo bedziesz w świątyni (po śmierci). Nie jestem pewien, ale kiedy się w ten sposób podczas walki wylogujesz, to twoja postac tam zostanie i wyloguje się normalnie kiedy ubije potwora przed tobą i znaczek zniknie lub sama zostanie zabita. Nie mam co do tego pewności.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() Ja obstawiam, ze postac wylatuje, gdy serwer zorientuje sie, ze wylaczyles program. Duza role odgrywa tu pewnie szybkosc i jakosc polaczenia (lagi, lagi, lagi) Moje postaci np. wyrzuca od razu (mam taka jedna z kilkoma hp gleboko pod ziemia, miedzy potworkami i logowalem sie kilka razy tylko po to, zeby od razu wylaczyc. Na razie zyje).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
![]() |
![]() Jak dasz exit to wtedy dopoki krzyzyk ci nie zniknie (okolo 2 minut) grasz, a pozniej ciebie wywala i tyle.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 10 2003
|
![]() Ja tam wole nie ryzykować i nie używam exit. ponieważ trzech moich kolegów od tego zginęło.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() sprawdziłem już kilka razy, dzięki cudownemu aster city
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2003
![]() |
![]() Jezeli masz krzyzyk i dasz exit a nikt cie nie atakuje to logouta dostaniesz jak Ci sie krzyzyk skonczy (okolo 20-40 sekund). Jezeli walczysz i cie kick-nie lub sam dasz exit to jezeli nie zginiesz po okolo 2 minutach to tez da Ci logouta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() No, to właśnie BARDZO mnie uspokoiliście
![]() Bo właśnie byłem na maine z dala od depo (Folda) i mi wyskoczył error i tibia się zamknęła. Teraz nie mogę wrócić bo TOO MANY PLAYERS ONLINE ![]() ![]() ...oby! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 09 2003
![]() |
![]() właśnie, ten error to coś nie tak jest! straciłem tak raz warrior helmet!!! połozyłem sobie na dp chest no i pojawil sie ten error i jak kliknąłem OK, to sie wyłącza klient, no i WH psu w dupe...
nie wiem na jakiej zasadzie to działa, ale jak np masz connection problem ze swojej strony, tzn kabel jakiś wyrwiesz czy co i się z kimś lejesz, to cie nie wywala wogóle... a jak robisz coś takiego jak exit, wyłączanie klienta przez ctrl+alt+del czy - jak to na nazywam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Giran Castel Twon
Stan: Na emeryturze
Imię: Chester ze Stargardu
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 67
Poziom mag.: 65
|
![]() Muj qmpel zrobil exita na wolfie i zginol
![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Danayen Del'Impro
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sunblade
Świat: Aldora
![]() |
![]() to jest takie coś, że jak weżmiesz exit z krzyżykami to char zostaje aż te krzyżyki zniknął, albo zginie
![]() ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() ja sprawdzalem za pomoca mc. dalem trucizne lewemu charowi i zrobilem exit
odejmowalo mu tak dlogo az gnina pozdrawiam
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2003
|
![]() Z tego co wiem jak naciśniesz exit to Cie nie wylogowuje z serwa i jesteś jeszcze jakiś czas na Tibii. Wszystko zależy od fuksa jakiego masz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() Mi sie zdaje ze jak dasz exit to zostajesz w tibi poki nie zniknie ci battle log (krzyzyk) albo cie nie zabija bo w sumie to by bylo beznadziejne zeby tak zrobili ze kiedy masz powazne problemy to dajesz exit i po klopotach. Wydaje mi sie rowniez ze kiedy masz mocne lagi (kick lag) ale to jush serwer chyba odbiera takie i kiedy cie kickuja to wtedy cie odrazu wywala bez wylogowywania i bez wzgledu czy jest krzyzyk czy nie ma.
|
![]() |
![]() |