|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Lokacja: Gliwice
Stan: Na emeryturze
Imię: Kes on Harmonia
Profesja: Sorcerer
Gildia: Unique Unit
Świat: Harmonia
Poziom: 47
Poziom mag.: 55
|
![]() oka, tutaj taki filmik zamieszcze, bylem z kumplem na pustyni (oczywiscie calkiem przypadkowo) i zaobaczylismy ze pewnien koles zabladzil, wiec postanowilismy mu pomoc, potem kolega nas oposcil i musialem sam wychodzic z 17 lvl noobem, a sam nigdy po pustyni nie chodzilem: zreszta zaobaczcie:
http://members.lycos.co.uk/pluged/panpipequest.rec powinno dzialac... Ostatnio edytowany przez Kes on Harmonia - 21-09-2004 o 16:31. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() nie wiem czemu ale u mnie po wlaczeniu tego filmiku nie pokazuje dlugosci calego filmu ani wogule czasu a filmik urywa sie w polowie
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2003
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() HAHAHAHA można polać się ze śmiechu
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Mogles sie wylozyc, dam Ci rade, fajnie ze chciales mu pomoc itp... ale pomaga sie pilnujac wlasnego tylka... ten nr. z logiem ? jakby potem wylazl Drag to co bys zrobil ? You are ded i wtedy bys mial, dla tego pierw swoj tylek, potem innych, ale gratz za odwage
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Heh! Niezły filmik. Tylko ten noob cały czas pisał: pomóżcie blagam, pomozecie?? jak by mu się płyta zacieła... ale graty. A i dzięki za kawałek mapy z pustyni
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Siemiatycze
![]() |
![]() hehehe dla mnie wywalony filmik ^^ gratz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: Warszawa
|
![]() Heheheh Kes Niedługo Na Crusadera idzem Heheh!!
![]() Hehe A ten Noob To Z niego Niezla Ci**a Po Kiego czorta sie wylogowal ! Film super Bo w końcu jestem w nim pod koniec i ja cie z tąd wyciagam ![]() Pozdro Dla Wszystkich Ziomow!! >>Tedunio<< ![]() >>Harmonia<< >>Venore<< >>Knight 37 lvl<< ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() byłem tam kiedyś w tym wykaflowanym ;p pomieszczeniu z fieldami i drzwiami jak sie na voc quescie zgubiłem... padłem bo nie wiedziałem jak wyjść,teraz już wiem ;p
a jutro chyba ide po kamyczki z qmplami ^^ 00:12 You see 2 small amethysts. 00:12 You see a power ring that is brand-new. 00:12 You see panpipes.It weighs 8.2 oz. ^^...troche miałem trudności z wyjściem bo ty błądziłeś po zerkach i fd...
od 8 maja 2007 siedzę w wojsku ![]() 8 maj 2007 - szeregowy 26 styczeń 2008 - starszy szeregowy 22 czerwiec 2009 - podporucznik ![]() Ostatnio edytowany przez Maniack - 22-09-2004 o 00:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Lokacja: Gliwice
Stan: Na emeryturze
Imię: Kes on Harmonia
Profesja: Sorcerer
Gildia: Unique Unit
Świat: Harmonia
Poziom: 47
Poziom mag.: 55
|
![]() hehe, a potem jak juz wrocilem do thais, noobek sie zalogowal, i chcial jeszcze zebym po niego przyszedl buhahahahaahahahah powiedzialem ze zarzucam makro na tydzien bo wyjezdzam
![]() ...nie no nie powiedzialem tak, ale moglem ![]() powiedzialem ze nie mam czasu czy cos w tym stylu, a koles i tak wrocil az do swiatyni w koncu ![]() cYa |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Lokacja: W-wa
![]() |
![]() Bua ha ha ha. To Ci się udało skręcic mareriał.
![]() Komedia sensacyjna. Ale mialem polewke... "kto mnie uleczyl? kto mnie uleczyl?" "jak idziemy prze fd czy przez rzeczki?" "co z ciebie wypadnie jak umrzesz, pewnie fajne rzeczy" ua ha ha Jakby coś to juz wiem jak wyjsc... Trzeba po po prostu stekac "pomuzcie", a jak ktos przyjdzie to zagaić: "Czym walczysz? pokaz nie ukradne ci" |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Mielec
![]() |
![]() COOL
Naprawde niezły film, GRATZ. Fajny Kit z thuder hammerkiem ![]() Ostatnio edytowany przez M_a_c_i_e_k - 22-09-2004 o 17:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() No fajny filmik Ale tenn noob ... 17 lvl heheheh Poco on chodził po podziemiach desertu chciał zrobic desert quest <zart>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2003
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
Imię: Diabelski rycerz
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 81
![]() |
![]() heh
filmik jest super no a ten koles to konkretny noob w srodku akcji ratunkowej dal loga dobrze mu tak ![]() |
![]() |
![]() |