|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chwilkę temu moi koledzy zostali zaatakowani przez gs'a. Lecz nie to że zostali zaatakowani jest dziwne, lecz samo miejsce w którym owy GS się znajdował.
Przy wejściu do zamku (koło A ![]() Jak się tam znalazł to nie mam bladego pojęcia. Jeżeli macie jakiś pomysły to piszcie. jako niewielki dowód potwierdzający moje słowa zamieszczam dwa screeny poniżej. Są one na darmowym serwerze i nie mogę nic na to poradzić jeżeli screeny nie będa się ładować. #1 #2 PS. cała akcja miała miejsce na isarze ![]() added few minutes l8er. tutaj macie jeszcze drugi mirror - też darmowy server więc proszę bez pretensji do mnie. #1 #2
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Egg wyobraz sobie, że idziesz bedac afk na zamek... wlaczasz tibie a tu GS i dostajesz hita
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 09 2003
|
![]() Nomancs miałeś wielkiego farta tam na zamku. W odpowiednim momencie kliknołeś
![]() btw. Byłem akurat tam jak to sie działo u wyjścia z zamku było z 5 osób i akurat tak sie złożyło że wiekszość wracała z czerwonym życiem ![]() Powinni ci za to dziękować ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2003
Lokacja: Warszawa
|
![]() czego to nie wymysla,
kiedys gs w Thais to byla normalka (teraz nie bo most pzrerobili) ostatnio czytalem o gsie w carlin treaz pod zamek. Jakis 2 palkow z molts wyciagnelo jego prawdopodobnie. A pod zamek pewnie daltego ze narod wraca z zamku z lootem i nadodatek z mala iloscia zycia. Niezle pomysly. A tak pozatyum mieliscie wielkiego farta. Kto wkoncu zabil gs-a
Jestem skłonny słuchać raczej Newtona niż Mundiego. Choć umarł prawie trzysta lat temu, mniej zasmradza pokój. Linus Torvalds ![]() Program do wysyłania zdjęć na Imageshack.us; foteka.pl; vpx.pl; Nowa wersja 1.1a (30.10.2007) http://sourceforge.net/projects/sendimager/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Ja nawet (nie jestem jeszcze pewien, ale się dowiem) wiem kto go zlurował
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 09 2003
![]() |
![]() Ja to skomentuje krótko:
ała |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
![]() |
![]() Cytuj:
a moim zdaniem jest to BUJDA... tam jest tylko cialo GSa...moim zdaniem(jesli bylo to na Lunie) to ktos martwego GSa przytargał tam z AB(ktos do ab zlurowal GSa)...wcale nie musial tam biegac...moze tylko martwe cialo przytargali... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2003
Lokacja: Aldora
![]() |
![]() dobre.. Tez Gram na Isarze... Gsy .. W czasie wojny mozn by jakos wykorzystać...
Zlurować na Te pederasty Del Toro kilka gsow i leza ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 09 2003
|
![]() Po pierwsze:
MAgiC^ - ten pomysł nie jest w cale taki zły ![]() Po drugie: Sir Lukasz - to nie jest bujda sam wszystko widziałem |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
btw. czytaj uważnie, bo napisane było ze to jest isara a nie lunarze! Mam nadzieje że będziesz miał okazję spotkać tego gs'a osobiście, wtedy może zrozumiesz że ostrzegam Was.
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2003
Lokacja: Elbląg
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maniak Bleble
Profesja: Elder Druid
Gildia: Majestic Lords
Świat: Calmera
Poziom: 127
Skille: 22/28
Poziom mag.: 76
|
![]() No ja gram na calmerze to jest server non pvp i tam to jest norma kiedys dwa gsy po carlin biegaly sam zostalem zabity przez gsa w ab jak mi sie uda to wkleje zdjatko
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 09 2003
![]() |
![]() koleżanka (kinsy bodajże) wspominała o tych gs'ach na calmerze w carlin... a co do lurowania... TO NIE MA INNEJ MOŻLIWOśĆI, TYLKO SĄ ONE LUROWANE Z MOLTS!
jak sam usłyszałem to troche nie wierzyłem (sledz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2003
![]() |
![]() Jej, jak ciekawie robi sie na Isarze i to jeszcze w mieście gdzie sie wybieram
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak mniej więcej, jakie lvl'e mogły dokonać czegoś takiego?
![]() |
#15 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 10 2003
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() PS: 1 dzien pozniej znowu ktos zlurowal gsa pod zamek ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 10 2003
|
![]() ja mam screena jeszcze zywego gsa pod zamkiem ! jak mam to wkleic ?!?!?!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() prześlij go na mojego maila, ja go wkleje
[email protected]
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() [IMG]Documents and Settings\Administrator\Moje dokumenty\Moje obrazy\;o.bmp[/IMG]
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ManU Lisek
Profesja: Knight
Świat: Chimera
Poziom: 80