|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Lokacja: olsztyn
![]() |
![]() mam juz knighta i mi sie znudzil wiec zaczynam grac od poczatku magiem ale co mag trzyma w rekach bo chyba nie tarcze i mieczyk (tak mi sie wydaje)moze zdziwilo was to pytanie ale ja mam dopiero 14 lat
![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Tam gdzie trzeba!!! Status: Wolny ;P
![]() |
![]() Nieraz widzie sie nawet druidów walących lukiem!A co ty myslałes że sorc trzyma runy??!!
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Libiąż
|
![]() LOL. Tez mam 14 lat. Nie wiem ile grasz w tibie ale jeszcze chyba niewiele wiesz. Jak masz zamiar sorcem tylko runami expic to daleko nie zajdziesz. Tylko na wysokich lvlach oplaca sie expic runkami. Na poczontku to trolle i inne slabe stworki a potem roty. Dla maga dobre sa cluby bo tanie i np. ss malo wazy.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() @Wukio
i co w blad wprowadzasz? jak expisz sorcem swordem to chyba tez daleko nie zaszedles wiec nie wiem co sie tak wywyzszasz roty bijesz z 4-5 dni do 20lvlu. potem albo nadal roty do 28. albo gra kombinacyjnie. (28 to imo nie h lvl..) po 28 juz nic reka sie bic nie oplaca. to jest z 1- 2 tyd gry. gora 3. osobna kwestia to trenienie samego mlvl. ale ostatnio kolega robiac w tydzien z hakiem 30 lvl sorcem dowiodl ze sie da. bron i tarcza tylko po to zeby moze zblokowac jakeigos podtworka jak cie dogoni gdy bedziesz z hmm bic Ostatnio edytowany przez Cors Ent - 21-09-2004 o 18:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2004
|
![]() @Cors Ent, no cóż zupełnie się z tobą niezgodzę, bo z łapy bije się stworki przez wszystkie lvl, przecież nie będę marnował hmm na zwykłego dwarfa idąc na guardy skoro mogę go równie dobrze rozwalić z bs. Czasami też jakiś hmm, się obśliźnie i nie zabije 1 strzałem gohula, to nie będę walił z drugiego tylko go popykam z łapy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() ghoula powiadasz? z lapy? sorcem? hmmmm powodzenia...
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() @aktus a co w tym dziwnego, żeby gohula druidem z łapy walić ? przecież jak mu zostało z 15hp to nie będę marnował na niego hmm, który mogę przeznaczyć na ds-a.
A ostatnio miałem fajną sytuację, pomylił mi się hot-key i zamiast niewidzialności rzuciłem mana shield i zacząłęm blokować 3 ds-y, żeby do blokera nie doszły i samemu waliłem je z hmm. Ale mnie bloker zaalarmował że mnie dalej widać i coś mnie te ds-y bija. heheh. Trochę many mi zjechały (tak koło 400), ale poczułem się jak dobry bloker ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() re up:
pod warunkiem ze ghoul zlapal laga i sie nie uleczy...
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() @aktus no wiesz ja nie mówię o sorcu/druidzie 15lvl i ze swordem, tylko o ciut wyższych wymaganiach. Skillowanie druidem też się przydaje (w tym przypadku druid jest lepszy od sorca, bo szybciej skilluje).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() no ja ze skillami 40/40 i serpent swordem nie dalem rady rozlozyc ghoula... a ty? z jakimi skillami rozlozyles dridem? 50/50?
![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Ja ze skillami 24/25 rozłożyłem sorckiem ghoule bez problemu z FSa. Mam 19 lvl ale duuuuuużo treniłem
![]()
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Libiąż
|
![]() Cytuj:
Pisalem ze tylko na wyzszym lvlu sie oplaca runami expic, a nie ze tylko i wyloncznie bronia;/. Proste ze na 30 lvl jest bardzo wielka strata czasu expic mieczem. Do 28 lvl (przynajmniej tak mi sie wydaje) na rotach i dwarfach, a potem z monkiem na d-guardy. I na nich mozna dosc dlugo posiedziec. Mlvl mozna robic na tych rotach biorac bp blankow i caly czas runki.
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() @aktus ja napisałem, że dobijam, a nie zabijam, ale myślę, że i zabiłbym bez problemu, ale to strata czasu jak dla mnie, wole z hmm-ów nawalć ds-y albo necro. Szybszy exp. A skilli nie mam za dużych, bo mam dobrego blockera i głównie z nim chodzę na exp. mam 19 a walę z bs. A jak ty walisz z serpernt sworda to nic dziwnego że nie dajesz gohulowi rady
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() wtedy nie dawalem
![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja tez mam 14 lat. W rekach mozna trzymac wszystko!(jesli sie ma capa)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Częstochowa
![]() |
![]() Tak jak już dużo osób tu pisało w rękach możesz trzymać wszystko (o ile się da
![]() |
![]() |
![]() |