|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Imię: Maczek Robaczek
Profesja: Knight
Gildia: Old Camp
Świat: Elera
Poziom: 76
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Proszę o zamieszczanie w tym temacie ss z Góry i okolic
![]() ja zaczne najnowszy lvl: ![]() dzisiejszy locik z DC: ![]() i jakies stare ss: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dawać SS ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ładne sski
widze że masz na pasku LF2 Rox ![]()
Stalówka 15:16 Pawel Obi Van Kenobi [1]: kupie dobrom tarcze do jednej renki 15:16 Hesi Genix [1]: ja mam tarcze do 2 rak 15:17 Pawel Obi Van Kenobi [1]: a to niechce 15:17 Pawel Obi Van Kenobi [1]: bo w jednej renki 15:17 Pawel Obi Van Kenobi [1]: mam takom palke 15:17 Pawel Obi Van Kenobi [1]: szarom |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 04 2007
|
![]() extra fotki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Ostatnio edytowany przez Cidek - 05-04-2007 o 12:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powrót z DC
![]() ![]() @up LF2 to bardziej kiedys brat grał ale ja też czasem xD Ostatnio edytowany przez skill - 05-04-2007 o 13:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2006
|
![]() Nówka:
zaraz bedzie Ostatnio edytowany przez Netman - 05-04-2007 o 21:09. Powód: -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() dawac dawac ;p ja niedlugo zaczne grac to powrzucam cos;p
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Piękne fotki panowie! Czekam na więcej!! Pzdr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jakbym ja miał pacca to by było inaczej, a że nie mam to ciagle DC. Żeby nie było, że bez ss to:
![]() potem dodaj loocik z wieczora xD @topic więc jest looocik cienki bo mamy kochanego Światka(lag): ![]() i brata cosik xD: ![]() [BRAT] Jeśli jutro znajdę czas, czy raczej jeśli brat nie będzie latał po tej katedze zabijając potworki których ja nawet nie tykam już od 25 lvl, to dobiję 40lvl i dam skrina cobyście oczy nacieszyli ;] (ale brat ma gadane ![]() A ja prosze o comenty i oceny i wogole o więcej ss xD
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez skill - 05-04-2007 o 22:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Niegrający
Gildia: Dies Irae
Poziom: 314
![]() |
![]() @Maczek Robaczek
passy zapisane na kompie jako "cos"? gratz...
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up nie jestem aż tak głupi żeby mieć tam całe passy
![]() @edit I padłem bo miałem freeza przez tego Świątka 1 lvl w dół, 1 skill cluba i 1 shielda pare % mlvl 4 bp UH, bp kasy, time ring, life ring, war hammer,troche gfb ![]() Apr 06 2007, 08:50:35 CEST Died at Level 43 by a slime ![]()
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez skill - 06-04-2007 o 10:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Sski fajne, ale ty netman radze zmeinic przeglądarke na opere / mozille
![]()
PAJACYK.PL -> Kliknij i nakarm dzieciaka! POLSKIE SERCE.PL ->Klikając w czerwone serce, takżę pomożesz ludzia ![]() Poradnik - Jak założyć konto, oraz uploadować filmy na Tibicams Stop rapishadere! Niekturzy mają sieć lokalną, i limity ich bardzo ściśle ograniczają, a uploadować film na Tibicams, to tylko minuta dłużej! Dyslektyk |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Też mu to mówi, że mozilla rox xD a tak przy okazji wesołych świat
![]() ![]() a to mój druid ;] robie UH bo znowu bym padł na rycerzu, bo mi neta na 2H odcieło ale mnie jakimś trafem wylogowało xD
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez skill - 07-04-2007 o 10:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Guardy na drucie xD
![]() WESOŁYCH ;]
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() I wkońcu lvl odbilem xD
![]() komentować i dawać ss ;]
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 04 2007
|
![]() Apr 04 2006, 18:59:11 CET Killed at Level 27 by a demon skeleton
Apr 06 2007, 08:28:45 CEST Died at Level 39 by a demon skeleton Historie lubią się powtarzać? Ostatnio aktualizowałem notkę pod accountem, nie mam miejsca by dodawać kolejne zgony na kickach/freezach więc stare kasuję i dodaję nowe ale ten pierwszy zostawiłem - i przy takim zestawieniu jak macie powyżej widać że przez cały rok nabiłem w zasadzie tylko 10 poziomów... Cały rok. Fakt że często po seryjnych śmierciach jak na przykład 3 kicki w tydzień dawałem sobie spokój na miesiąc czy dwa ale i tak prawie wogóle się nie rusza. Ostatnio grałem trochę, nabiłem 2 lvle i potem 3 w dół, teraz nabiłem jeden a potem account banned i nie mogę dobić drugiego i potem znowu mnie zatłucze coś i tak w koło... Mam dwie propozycje: -namówić Świątka do gry w tibię, wtedy sam będzie się wkurzał na kicki i coś z tym zrobi -dowiedzieć się co za *(&%*&$ nuby cały czas blokują IP i wytłumaczyć im w jakiś zapadający w pamięć sposób - na przykład odciąć im prąd i powiedzieć że przyłączy się z powrotem za 30 minut. I tak kilka razy dziennie. Albo sklepać, brutalne acz bardzo proste rozwiązanie. ![]() Odrabiaaamyyy! Jak tylko zdejmie blokadę na IP dobiję 38 ![]() Aaa i jeszcze CINEK Ty robiłeś tego Spike Sword Questa - jak tam dojść? Zszedłem do drugiej jaskini z FD, wytłukłem wszystko ale dalej nie wiem co robić - jest tam jakaś wajcha ale za lawą i nie wiem jak do niej dojść... Ta Tibia zaczyna przypominać Tomb Raider coś ![]() A i jeszcze 21:05 You advanced from Level 37 to Level 38. Skrina wcięło ale i tak to nic ciekawego, dam jak wbiję 40 ![]() Ostatnio edytowany przez pitong - 10-04-2007 o 22:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 04 2007
|
![]() W końcu zrobiłem spike sword quest
![]() Muhahesh patrzcie na exp ;] Szataaan ![]() Potem poszedłem dobić lvl bo brakowało 3k exp i cóż hotkey z Exurą Vitą mi sie rypnął i nie zdąrzyłem walnąć drugi raz i Apr 14 2007, 12:00:32 CEST Died at Level 38 by a minotaur mage ![]() Ale za to z tego maga który mnie zabił 12:38 You see stone floor. 12:38 You see a wand of cosmic energy. It can only be wielded by sorcerers of level 26 or higher. It weighs 23.00 oz. The energy of a radiant star is trapped inside its globe. Ironia losu ehhh ![]() |
![]() |
![]() |