|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() yo
Zapewnie wielu z was zna zalety grania w tibie na Linuksie. Pewnie nie raz chcieliscie zmienic system na lepszy. Ale zawsze byla jakas obawa, mysleliscie ze cos pojdzie wam nie tak. Wójek ja ma dla was coś! http://toproste.net/?p=151 - seria videotutoriali na temat instalacji/konfiguracji Linuxa Ubuntu(prawdopodobnie najlepszego dla poczatkujacych). Jesli macie jakies obawy to obejzyjcie, film pokaze wam jaki prosty w obsludze i instalacji jest Linux ![]() Hail! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() ubuntu sux
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Skoro ubuntu sux to jaka jest lepsza dystrybucja dla początkujących?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Nikt ważny
|
![]() zakładam, że Mr. Noob powie zaraz windows
![]() Mi kumpel radził, że jak zaczynać z Linuxem, to od razu Slackware. hehehe fajne filmiki
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Ja zaczynałem od Auroxa 12.0, a po dwóch miesiącach przesiadłem się na FC 6. I jestem bardzo zadowolony. (-;
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() Cytuj:
Ahh, niedlugo nowa wersja ubuntu - 7.04. Juz sie nie moge doczekac ;P
![]() |