![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2005
Lokacja: Z nienacka
Imię: Qu'Mea
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 80
Skille: 16/25
Poziom mag.: 60
![]() |
![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: W Venorze
Stan: Usunięty
Imię: Leciu / EK/MS
Profesja: Elite Knight
Gildia: FAG
Świat: Harmonia/Aurea
Poziom: 158
Skille: 90/80
Poziom mag.: 8
|
![]() Nareszcie fragi dla FAG-u oby tak dalej chlopaki [ :
Hail FAG _/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ty to do mnie rozmawiasz ? chyba widac kto zalozyl dany temat bucu. Pewnie wlazles na pikny temat domiemanego butibofa LOL. Kto wie co tam powkladal ten czlowiek.
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 04 2007
Lokacja: Wschodnia Polska?
Stan: Niegrający
Imię: Von Damiano
Profesja: Elite Knight
Gildia: A po chuj mi?
Świat: Morgana
Poziom: 100
Skille: 100
Poziom mag.: 6?
![]() |
![]() Pod Koniec filmu miałem Debuga.
# god - Tryb nieśmiertelności # rune all - dostajesz wszystkie rodzaje run # master rune - nieskończonosc strzałów do każdej runy # ufo - możliwość latania # noclip - przechodzenie przez ściany/zabawa w ducha # notarget - jesteś niewidoczny dla przeciwników |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Nice ten wynik nawet zajbisty wybijali sie nawzajem spoko spoko
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Rzeszów
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Serafin'ek
Won! Won! Wooooooooon! Rozbiłem już ścianę głową, ale dalej jestem zbyt przytomny, żeby TO wytrzymać... TAK! Zaraz wszyscy grzecznie przyznają się, że są hackerami i obsypią Cię deszczem fri itansów! O tak!!!!111 BTW: Znajdziesz go po IP, czy wysondujesz jego umysł i dowiesz się w ten sposób gdzie mieszka? @movie Dobrze, że zdążyli dobiec do dworców, bo by było krucho... @quo Weź sobie już rezerwację w zakładzie pogrzebowym... Ciemny... ekhem... Mroczny Mściciel nadciąga!
Ostatnio edytowany przez Piaty_Jezdziec_Apokalipsy - 08-04-2007 o 18:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 04 2007
|
![]() Wiesz piaty , zastanawia mnie tylko czemu Ty nie biegles z nimi...
Tak jak reszta polakow trzymajaca ze szwedami typu wsza czy zevs etc. Po 2 . Oni noob attacki robia w 15 osob powinno byc ich conajmniej 30 pozniej o dziwo czemu padaja , bo prawie same knighty i maja taki dmg ze hoho -.- , powinniscie uzywac paralyze run i trzymac sie razem a nie kazdy ucieka w inna strone. Zreszta co ja bede pisal obejrzyjcie sobie filmiki vision i wezcie przyklad. Wy wygladacie jak Duski , a powinno byc odwrotnie. Mam nadzieje ze nie stracicie nadziei i wygracie ta wojne z tymi burakami |
![]() |
![]() |