|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2007
|
![]() No więc grałem dzisiaj w tibię, robiłem runy bo by lagi - normalny dzień. napisałem do kolegi czy ma jakieś addon ithems bo mam zamiar kupić pacc'a nie miał więc dokończyłem BP hmm i zalogowałem się na innej postaci na innym świecie. Sprzedałem hełm i chciałem sprzedać jeszcze zbroje wiec pisałem na 3 kanałach - Deflaut (czy jakoś tak - ten publiczny) Trade i do typka tego co mu sprzedałem hełm bo nie wyłączyłem okna rozmowy. Nikt nie kupował więc chciałem wrócić na mojego maga i nagle wyskakuje mi okienko że mam bana
![]() Zalogowałem się na http://www.tibia.com i otrzymałem to: until Apr 14 2007, 14:40:06 CEST because of real money advertisement (player advertised that he is buying a premium account) Apr 07 2007, 14:40:06 CEST A****** b**** AccBan real money advertisement (player advertised that he is buying a premium account) 7 days Hmm o co chodzi? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Jeśli pisałeś na priv do kolegi to on najprawdopodobniej reportnol cie i napisał że chciales od niego pacca kupić za kase w Tibii.A jesli na default to pewnie gm przechodzil ktos napisal ze chciales kupić i już =\
Temat do zamknięcia |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() up
pisałem że mam prawie kase już i że lada dzień idę do banku ;/ PS dzięki za pomoc |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Pamiętaj, że zawsze przysługuje ci opcja "complain" do odwołania się od bana. Jednak radzę jej nie używać, jeśli nie masz dobrego angielskiego lub naprawdę chciałeś sprzedać/kupić coś za prawdziwą kasę, bo ban zostanie zresetowany.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Jeśli tego nie robisz/robiłeś możesz oczywiście złożyć zażalenie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() swiniaQg, popros jakiegos kolege ktory dobrze zna angielski, on ci pomoze / napisze to zazalenie, jezeli naprawde ciebie lubi
![]()
PAJACYK.PL -> Kliknij i nakarm dzieciaka! POLSKIE SERCE.PL ->Klikając w czerwone serce, takżę pomożesz ludzia ![]() Poradnik - Jak założyć konto, oraz uploadować filmy na Tibicams Stop rapishadere! Niekturzy mają sieć lokalną, i limity ich bardzo ściśle ograniczają, a uploadować film na Tibicams, to tylko minuta dłużej! Dyslektyk |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Myślę że to niema sensu bo koledzy znają angielski, ale wydaje mi się że niewystarczająco
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Napisz tak:
Hello, I'd received a ban which i believe is unfair. I did not either try to buy or sell premium acc. Just told my friend that i'm going to buy myself a premium by a bank and if he has any addon items for me to buy. That's it, I believe it doesn't violate the rules. Sincerly, (Twoj nick z gry) |
![]() |