|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Wpisy bloga: 4
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cookly
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ekipa Remontowa
Świat: Guardia
Poziom: 9x
![]() |
![]() Hey...Będę wstawiał moje Fotki z życia [CHAR]Kokaiczny Druid[/CHAR] .
![]() ![]() Dam narazie 1 Fote bo nie mam więcej ![]() -20 lvl(za czasów mego pacca) ![]() -Stan EQ xD -Loot + Lootbag ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() Zal mi cie chlopie, wiesz ze wlasnie przyznales sie do uzywania TBI? Teraz jedynie wysle ss cip'om, a oni sie tobą odpowiednio zajmą. Masz takie eq, a addon warty 2kk+? DZIECKO NEO & TROLL
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
|
![]() Zgadzam się z kolegą powyżej...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Misiek De'Blade
Profesja: Elder Druid
Świat: Berylia
![]() |
![]() Cytuj:
Po 1) Ten addon jest mysle wart 600k max. Po 2) Nie koniecznie tbi, bo jest sporo roznych botow Po 3) moze, naprzyklad jak ja, nie interesuje go eq, a addony Więc przemyśl to co mowisz 2 razy zanim sie wypowiesz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie wieżco dobre ! xD <żart> Masz mnie!Nie! Phii
![]() Niedługo fote dam z Deserta ![]()
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Misiek De'Blade
Profesja: Elder Druid
Świat: Berylia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dziękuje Tym co mi wierzą.
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() No ba od kiedy faccki moga miec addony? gratz chlopcy myslenia !!!
Edit: @Down Dla cip'ow moze to nie jest dowod, ale jak uzywa jakiegos bota to niech nie pierd*** ze nie uzywa, lecz pewnie te osoby co uwazaja ze nie pewnie tez jeb*** na macro caly czas. Nara nie bede sie odzywal wiecej w tym temacie bo zenada. Ostatnio edytowany przez Lykemus Xert - 08-04-2007 o 14:53. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Tarnów, Bochnia, Limanowa, Stary Sącz, Dębica - róznie
|
![]() Dla Cip screen to żaden dowód.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niestety. Pewnie temat upadnie ( jeśli tak to dobrze ). Nawet "hail" piszesz z blędem -.-.
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Tarnów
Świat: Elysia/Kyra
Poziom: 85+
|
![]() pisze że mial pacc, nie mozemy tego sprawdzic jednak żucanie oskarżeń bez dowodów to bezsens...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Lykas~ napisałem ,że ten "skrin" zrobiony został dawno i dziś dopiero weszłem żeby deserta wykonac i mialem pacca
![]()
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Dobra panie pr0 ziomas.
1#Mowisz ze miales pacca, pokaz jakiegos ss'a z Edron, Ank, Darashii etc. 2# Po 2 naucz sie czytac nie jestem zaden Lykas~ 3#Nie musze sie zastanawiac ze jedziesz na bocie bo screenu z punktu 1 nie ukazesz mi. Wiec jak nie to wyjdz i krzyzyk na droge. ![]() ![]() ![]() Edit: Humm, nic nie wklejasz chyba nie masz dowodow, a mozesz tez wkleic info z tibia.com ze dostales platnosc za pacc ^.- Ostatnio edytowany przez Lykemus Xert - 08-04-2007 o 16:20. |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() HuauAHUaHUhAUhAUHuahuAHuHAuAHuAHUAHuHAUAHUHUAhuAHU HUhUHAUhuAHUAhuHUAHuaHUAHuhAUAHuaHUAHuhAUAHuAHuauh aUHAUhaUHAuhaUHAUaHUHAuhauhUAHuAHuAHuAHuaHuAHAUHAU Huahau
JESLI MASZ WSTAWIAC FOTY I ROBIC Z LUDZI DEBILI ZE NIE UZYWASZ MACRO TO WYJDZ I NIE WRACAJ <wskazuje lewym poldupkiem na drzwi> ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]()
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() @up
No wstawiaj dowod, czekam ..... Nie zmieniaj tematu wklejac ss z jakims gownem. Nie przestane poki nie ujze ze miales pacca. Thx Bye |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ataki:
![]() A tu Drugi: ![]() Adv: ![]() Teraz tak: Lykemus Xert "Dla cip'ow moze to nie jest dowod, ale jak uzywa jakiegos bota to niech nie pierd*** ze nie uzywa" Owszem nieraz używam żeby runy robić ale nie żeby oszukiwać.Naprawdę miałem pacca jak znajdę cos to dam "skrina" tobie ![]() Lykemus Xert "Nara nie bede sie odzywal wiecej w tym temacie bo zenada." Bez obrazy ale mialeś sie nie odzywać ![]()
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2006
Lokacja: Wawa
Stan: Niegrający
|
![]() ! Witam ! Dla mnie , to niektorzy nie powinni podwalac sie do Niego czy urzywa botow czy TBI czy innej "pomocy" , kazdy urzywa bota na wlasna odpowiedzialnosc i ryzyko wpadki i bana . Autor zalorzonego tematu juz wklejil nastepnego screen'a , zeby sie juz nie klucic , a jeden z kolegow ( Lykemus Xert ) zaczyna od nowa klutnie ![]() Topic : nie najgorsze screeny , wrzucaj dalej ![]() ![]()
3rd September - One of the biggest day in the World 50 Cent - Propobly the BEST raper in the World 2Pac - I hope that it is better there than here ![]() !!! " Get Rich or Die Tryin' " !!! Ostatnio edytowany przez BlackWolf - 08-04-2007 o 17:20. |
![]() |
![]() |