|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() tak jak w tytule zamieszczam moje pierwsze wmv z pkingu...(akcji bylo więcej ale nei zawsze nagrywalem ;/)
![]() oto link: http://youtube.com/watch?v=kveDVx8Njao Prosze o oceny w skali 1-10 ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Moryd2 - 08-04-2007 o 22:02. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Stan: Na Emeryturze
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() Hmm no niezłe
ale nie pokazałeś loota więc -2 oceny 8/10
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2006
Lokacja: Nowa Sól
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
|
![]() 3/10
Film według mnie zły.. pierwsze co to mogles nagrywac w rec i dopiero w formacie WMV a nie przez polowe filnu biles z SD a nie bylo widac w kogo ani kto ciebie bije.. po druigie bicie tego 20~druida 60 ek bylo smieszne i to ze z exori nie trafiłes to jush całkowicie żal... po trzecie ile w tym filmie bylo fragów? 3?... ale mi to PK-.- Takie jest moje zdanie PS. Bym zapomnaiał i po co ciagle te napisay prserywajace film... według mnie te komentarze były zbedne i wybijały tylko z rytmu filmu...
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Gildia: Outlaw Alliance
Świat: Eternia
![]() |
![]() Tnie i mało widać ;/
“There is a voice.. It screeches in my head. It tells me to kill, kill everyone.. When I try to stop it screams even louder. I'm cursed, damned and banished from the rest of the world.. But we are united in our fate. Our fate is to kill. We were not born this way, we chose it out of our own free will! But it was a decision of no return…” Mój film o gildi Outlaw Alliance - http://www.youtube.com/watch?v=YdtwXZOpVso |
![]() |
![]() |