|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
|
![]() Otóż słyszałem że knight z powodzeniem może expić na beholderach. Niestety nie wiem jak się dostać do owych potworków. Wiem że są gdzieś koło Venore ale to wszystko. Mógłby ktoś podać mi jakąś mapke albo przynajmniej wyjaśnić jak się tam dostać?
Mój knightcik ma 15lv i skille 65/66 czy nie bardziej opłacalnie byłoby expić na Ghostlandzie? Ostatnio edytowany przez Czcibor - 09-04-2007 o 19:26. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: wejdz w nick i sprawdz LAAAWWL
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() z takimi skillami nie idz bo Cie zjedza ;f na swampie stosunkowo blisko siebie jest resp 5ciu beho, 3 sa w podziemiu (razem , radze lurowac pojedynczo) na powierzchni jeden kolo schodow , i za fire fieldem (ktorego usuwamy destroy fieldem) shovelem otwieramy dziure i masz piatego bh , food pobierasz z wszedobylskich w podziemiu rotow, zawsze tez slimy mozesz ubic dla expa (chyba ze ktos skilluje) bb , ale nie idz na bh dopoki nie masz 4 mlvl uhow i skilli 70/70
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ja moim knightem na 15 lvl ze skillami 50\50 i 3 magic spokojnie solowalem beho -.- |
|
![]() |
![]() |
#5 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Czcibor - 09-04-2007 o 19:51. Powód: poprawa składni zdania |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Aaa i z Beho możesz mieć bardzo ładnego loota ~beholder shield//Q.Rod czy Two-handed sword Życzę powodzenia! |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Jak tak bardzo chcesz możesz iść pod Fibule. Trzeba kupić klucz u biedaka na południu, za 800gp, potym wchodzisz do studni w mieście otwierasz drzwi i zchodzisz w dół. Udajesz się do drzwi na dole po prawej(w lewo są roty, na dole w prawo jest ślepy korytarz, a na lewo jest "pułapka", zejście w dół bez rope placa. Na dole jest para drzwi. Po lewej do pewnego questa(tochyba jeszcze nie QS biorąc pod uwage że to trudny quest), a po prawej do teleporta który teleportnie nas do ślepego korytarza opisanego wyżej. Ale wracając do drzwi to dalej są 2 drabinki prowadzące do "miasta" z beholderami i skeletami(jak się za daleko zapuścisz to trafisz na DSa, ale i tak łatwo przed nim zwiać. Możliwość ropania beho.
Uff, ale sie rozgadałem. |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A po drugie jak już chcesz iść na te behlodery to zapraszam do Hell Gate tam jest ich tyle że nie będziesz spał po nocach z wrażenia ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
1. Szukaj nie boli... 2. Nie dasz rady... |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2007
Lokacja: Elbląg
Imię: ???????
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: 38
Skille: 69/67
Poziom mag.: 5
|
![]() Jak juz tylko solować to w Thais. Nie ma tam zbyt wiele beho ale trzeba zeby przypatkiem do dragona nie zejsc. Zresztą z beho nie ma za dobrego loota,a beholder helmet wypada dosyć rzadko, a beho shield jest cieniutki.
![]()
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
taaa...nie ma loota...buhahahah.. kasa leci po 30+ (czasem i po 50) + two handed sword, morning stary, Quagmirki... taaa nie ma loota... pfff wyjdz z klasy |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Wodzisław Śl.
![]() |
![]() Pojedyńczy spawn beho aby tam dojść trzeba mieć machete
![]() W podziemiach spawnują się 3 beho należy lurować po jednym ![]() Myślę że ci pomogłem ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nuvemem wielkie dzieki za mapki!!! Na solo z beho byłem i jakos gucias wyszlo. No ale nie bede się pchał tam gdzie mnie nie chcą doskilluje do 70/70 i magica dorobie bo mam narazie 2 i 93% i na 20lv tam pójde... EDIT; Mam możliwość expienia z Avengerem i oczywiscie AoL na sobie wiec może już mógłbym tam iść?? Ostatnio edytowany przez Czcibor - 10-04-2007 o 12:34. Powód: nowść |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Rybnik
Profesja: Paladin
Świat: Pandoria
![]() |
![]() A czy jest gdzieś miejsce, gdzie mógłbym expić na beho? Chodzi oczywiści o miejsce gdzie można bić beholdery w hurtowych ilościach
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 11 2006
Lokacja: Thais
Imię: Elfo del Bien
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: High Cavaliers
Świat: Valoria
|
![]() Beholder helemt nie wypada z beho, fajnie sie expi na fibule, jest tam bodajze resp 8 beho, zabijasz beho idziesz na roty, robisz rundke na rotach zeby beho sie zrespily i zznow do beho, fajne sie expi, ale beho to glownie dla palladynow.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() idz spokojnie nie sluchaj ich możesz tam expić tylko weź sporo uhów jak coś ;d
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Omg -.- Dalej nie rozumiesz tam masz największy spawn beho na facc. A jak już sie zesrasz to wytrzyj dobrze pupę i nie zapomnij wymyć przed spaniem zębów |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Czasami warto jest wydać głupie 5 k ,ale w twoim wypadku trza by było mieć 100 cc bo z takim domysłem to ty będziesz padał za każdym razem -.- pewnie byś prosił jeszcze beho żeby cię mocno nie bił ;d ??
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
|
![]() |
![]() |