|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
|
![]() Gram na świecie non-pvp knightem i chciałbym potrenować na geomancerze. Mój kolega zgodził się zastosować sposób gdyż jest sorcem. Szukam dobrych respów co byście polecili?
Sposób: http://i178.photobucket.com/albums/w.../geomancer.jpg Geomancer atakuje monka a i geo i monk sie lecza i się treni. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja widzialem jak 99 palladyn (Refugia) tak wlasnie trenil na Quescie w Thais. Musisz poszukasc w dziale "questy" i mapka powinna byc
![]() ![]() ![]()
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2007
|
![]() Polecam triangle tower,masz tam resp geomancera razem z monkiem i witchem. Zostaw tylko dsy na dole zeby ci noobki nie weszly.
P.S trening knightem na geomancerze to nie najlepszy pomysl, jezeli masz juz kolege z monkiem zastosuja ta metode na ghoulu bedzie lepiej ![]() Ostatnio edytowany przez Xaplin - 09-04-2007 o 21:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Miejsce o którym powiedział kolega up to "final room" pewnego questa. Nie powiem jak dojść bo to QS, ale na tibia.org.pl w dziale questy jest mapka jak tam dojść. Quest nazywa się chyba poprostu Dwarf Geomancer i zalicza się do questów na mainie.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() teoretycznie musisz znalesc miejsce z geo i takim polem jakbys trenil na slimach (2 pola do okola) musisz przyblokowac na front monkiem i na skos zeby pall lal ;p
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 61
Skille: 90/90
Poziom mag.: 7
|
![]() Zioomek pod Monsterium jest quest wlasnie tam sa 2 guardy i 1 geo...
tam go ropniesz i masz 2 posion spidery na shielda ;-) bo na tringle tower to watpie ze cos na shielda bedziesz mial ;-) ja tam zrobilem 90 axe ;p nice miejscowa malo noobkow zadko ktos tam wpadl !! POZDRO !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Wlasnie tu mam problem, jak dojsc do tego jednego geomancera pod Mt Stermun. Szukalem na tibian earth ale sie gubie w tym wszystkim :S. Bylbym bardzo wdzieczny jakby ktos sie zlitowal i podsunal jakas mapke z droga
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 04 2008
Lokacja: Ab'dendriel
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytos ever
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 20
Skille: 60/40
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Idź do kopy tam jest 1 przynajmiej ja widziałem jednego a czy jest wiecej to nie wiem, jest tam super exp dwarfy guardy dragi belhodery itp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
1. Geo ma respa co 30 min 2. Ludzie ciągle tam łażą i go zabijają (ponieważ jego resp znajduje się na "facc tombie") 3. Nie można skilować na geo... |
|
![]() |
![]() |