![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 04 2007
|
![]() Ostatnio w esce uslyszalem ze jest gosc, ktory nosi kamere na glowie 22 dni i gdzies w internecie jest tego przekaz. Po chwili googlowania to znalazlem, daje to tu bo sa jeszcze tacy ludzie ktorzy tego nie widzieli (np ja
![]() www.justin.tv Kamera dziala 24/7. PS. Justin will wear the camera until the day he dies. By which we mean if he takes it off, we'll kill him. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() LoL O_o
10 znakuf @Down Pod obrazem masz godzine.. Osobiscie widzialem jak siedzial na kompie a potem szedl spac xDD (ok. ~7:30 wtedy tam byla ~10 PM). Ale pomysl mieli fajny ![]() Ostatnio edytowany przez Cashtan - 10-04-2007 o 09:54. Powód: Lubie Edytowac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Furora
|
![]() Pooglądam jak mi się będzie nudzić
![]() Edit Szkoda że on teraz śpi.
Oryginalnie napisane przez MortaroDelToro666 Pokaż post Muj ziomek mateusz dargon wielki wyslal mi super filmy i na nih som jego kolegi i on sam i oni tam grajom rozne scenki zresztom co wam bende gadal sami se luknijcie ![]() Kod:
Ten koleś miał chyba 4 cc czyli około 400k a zresztą można przesłać innym charem kase do banku sam mam 21 lvl na roku i taki film moge nagrać bo już nim nie gram nic nadzwyczajnego. Ostatnio edytowany przez Drakonir - 10-04-2007 o 09:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: ~nie powiem~
Profesja: Rookstayer
Gildia: Nie ma
Świat: Nova
Poziom: 19
Skille: Xx/xX
|
![]() Justin will wear the camera until the day he dies. By which we mean if he takes it off, we'll kill him.
Eee to znaczy ze on będzie nosił tą kamere do dnia w którym umrze? (Nieznam dobrze anglielskiego :/) Down@ Dzieki ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Thorianin - 10-04-2007 o 10:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Rybnik
Profesja: Elder Druid
Świat: Aldora
Poziom: 110
Skille: 26:>
![]() |
![]() hHaha dobry koleś
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Ciekawe. Pierwszy raz się spotkałem z takim czymś szkoda ze teraz spi. Zastanawia mnie jedna rzecz jak będzie wyglądał obraz (fachowo chyba ilość klatek na sekundę)
@down To dobrze, mam nadzieje ze będę miał okazje zobaczy jak Justin cos robi ciekawego ![]()
Moderator Ostatnio edytowany przez Stun - 10-04-2007 o 11:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Obraz jest plynny tak jakbys film ogladal ![]() #Edit ![]() Zauwazylem ze z boku jest rozklad dnia (>>). Najlepsze jest o 11:30a Lunch with Sarah M. xD Bedzie ostro xDD Poogladam wieczorem. Ostatnio edytowany przez Cashtan - 10-04-2007 o 11:53. Powód: Lubie Edytowac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() cos a la Truman show?
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lol obudzil sie (3 w nocy) akurat jak wlaczylem i sie lapie za glowe xD Chyba pil cos
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() Musze podziekowac bogu ze zachcialo mi sie Eske wlaczac rano, taki fart ze akurat o tym mowili
![]() |
![]() |
![]() |