|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2006
Profesja: Knight
|
![]() Imo solo to z 50+ lvl z visa + tempesta.
Nie zwroci ci sie w pelni raczej za manasy ale exp przedni bo malo ludzi tam chodzi i zawsze prawie wolne ;l
13:19 Hellraiser from Astera [72]: Ahsuahsu, stara mi sie kazala wyszczac do pojemnika na badanie 13:19 Hellraiser from Astera [72]: Dobra wyszczalem sie 13:19 Hellraiser from Astera [72]: Potem patrze, a tam taka sperma plywa - http://www.youtube.com/watch?v=QrpiiNT_6a8 - |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bartholdi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fatal Ilusion
Świat: Astera
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
|
![]() ancient scaraby to nei powory dla 50+ ed. raczej dla 70+
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Lokacja: Daleko, daleko, może jeszcze dalej
Imię: Lord Cywek
Świat: Berylia
Poziom: 46
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 48
|
![]() Moim zdaniem do solo to 60+ wystarczy. Tempest rod w ręke, exori vis po hotkeyem i jedziesz, do tego możesz te dsy postawić. A z blokerem to inna bajka bo i z 45+ styknie. Taktyka jak do solo ale bez summonów. Spada duzo hajsu i ozdóbek. Raczej się zwraca, ale kto to wie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2007
Poziom: 45
|
![]() Najlepiej od 50 ale musisz miec dobrze hotkeye opanowane zeby móc szybko sie sio i vis
![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Stan: Niegrający
|
![]() A ms, 71lvl, 56mlvl(dedy zrobiły swoje ;/) dałby radę z 2ds, woce+vis, lecząc sie granką?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2007
Poziom: 45
|
![]() Dałbyś rade nawet bez dsow ale lecząc sie vitą
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: WDZ
Gildia: Polaczek~~
Poziom: 100
|
![]() Bullshit -.-
DSy padna albo beda Cie bloczyc, zapomnij o nich. Lvl sugerowany (przeze mnie) 60+ i troche sprawnosci w graniu magiem Exp.. hmm calkiem niezly. Na obecnym lvlu nieprzemeczajac sie robie okolo 80k/h Kasa- gdzies kolo 90lvlu zaczelo mi sie zwracac za manasy i life ringi. Smieci z ancientw poza plate armem nie da sie nigdzie sellnac.
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 150
Skille: 90+/75+
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() bylem wczoraj sprawdzic
![]() solo jest troche hard mysle, bo jak wyjda 2 czy 3 jeszcze sie nie ustawia pod mort hura to lipa, ale z blokerem exp leci zajefajnie. 56 ek i ja 86 ms, leje mort hur/vis w zaleznosci od ilosci, w 20 minut wbite 40k expa, zuzyte 5 bp mf i 20 minut softow. Mialem waste 1k juz po oddaniu za uhy i mfy knightowi.
Ostatnio edytowany przez Prostyy - 12-04-2007 o 08:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2007
Lokacja: Gdansk
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() A jak expic tam rp? (lvl/skills)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2006
|
![]() Raczej waste przez duże W,chyba że lubisz tracić uhy -za mało tam miejsca na uciekanie.
Często na wejsciu sa 2-3 AS na wejscie chyba że z gfb lubisz walić. Chyba że taszczysz w worku ze 200 spearow zakłdasz shielda i lejesz ale to już na dużych skilach (z 85)
Dont forget than tibia is only a computer game.DONT!! Ostatnio edytowany przez Bani Anleabanix - 12-04-2007 o 21:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2007
Imię: Memku of Golasza
Profesja: Elite Knight
Gildia: Legendary Friends
Świat: Harmonia
![]() |
![]() exp dla mastera/eldera wyjebisty
ale waste jeszcze wieksze ;s moj kolega na 110 wastowal tam w cholere kasy 50 lvl i dasz rade, ale waste bedzie =/ co do rp nie wiem, nie probowalem, ale mozesz sprobowac na okolo schodow + gfb na wejscie ale scaraby cie blakna..... nie da rady chyba ek, da rade, skille 85+ i jakas dobra bron i z waste, ale wyrobi, ale lepiej lurowac sobie ich wiencej (nie za duzo xD ) i walic z gfb |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() oj pewnie 70+ ale nie polecam szczerze dla tej profesji tam się pięknie expi na nich ek z dobrymi skillami nabijasz lvl w bardzo krutkim czasie...
no i jeszcze może ewentualnie rp tylko nim to już większe skille są potrzebne bo czasem po 2 cię gonią i trzeba je szybko zabić bo wyżej są następne więc duże skille by się przebić przez pancerz +explosion runki;d
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
|
![]() Druidem na 43lv moj koloega spokojnie soluje chociarz nieopłacalnie a co do rp to ja swoim 47rp bolty + hmm spokojnie solowalem ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() rade dasz ale waste bedzie na 90+ mozna juz bez waste a exp jest miodzo