|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
|
![]() Cześć wam, chcę aby umieszczali tu swoje zdjęcia ci którzy są z Przemyśla i okolic
![]() Jeszcze jak sorkiem grałem (na Danerze), test koleżanki ![]() ![]() Levele: ![]() ![]() ![]() MLevele: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tutaj noob-char który zabija br ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jako, że w jednym poście można dać tylko 10 zdjęć tutaj dam resztę
![]() Tutaj niezłe combo które POWINNO zakończyć się dedem ![]() ![]() Odzyskałęm druta po haku ![]() ![]() Droga na DC: ![]() I loot z niej: ![]() Levele: ![]() ![]() I zwiedzanie DC z dużym levelem, wtedy 137 chyba ![]() ![]() Później zostawiłem Danere i poszedłem na świat non-pvp: ![]() ![]() Ale się stęskniłem i chyba tam wrócę do czego m.in. przyczyniło się to: ![]() Srry że to ostatnie takie duże. Wklejać zdjęcia i dawać komenty!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2007
Lokacja: Przemyśl
Stan: Niegrający
Imię: Erlox przemysl
Profesja: Druid
Świat: Trimera
Poziom: 26
Skille: ?/22
Poziom mag.: 30
|
![]() Drymciu jak wiesz musze napisać 10 postów więc pisze, Gz wszystkich ADV
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Tarnów, Bochnia, Limanowa, Stary Sącz, Dębica - róznie
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Przynajmniej umie sie do tego przyznać... co do screenów lekko nudnawe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Bziqol
Profesja: Elder Druid
Gildia: Brave Gladiators
Świat: Nerana
Poziom: 50+
![]() |
![]() Durcus żal mi Cię, nie ma się czym chwalić boterze....
Takich jak Ty to tylko tępić ! Oby Cię Gm dorwał ;*
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po 1. GM mnie dorwał już dawno xD
Po 2. To moja sprawa czy używam, czy nie Po 3. Jeśli chcesz krytykować to daj sobie spokój chyba, że to normalne krytykowanie ![]() Po 4. Widziałem, że nikt tutaj zdjęć nie dawał ani nie odpowiadał więc nic nie dodawałem ![]() Po 5. Zaraz editne i dam new screens ![]() @Edit Pamiętacie wszystkie poprzednie ss? Wszystkie hak ![]() ![]() ![]() ![]() Hunty: ![]() ![]() ![]() Wbity lvl na owych guardach ![]() ![]() I loot: ![]() Już samemu ![]() ![]() Czas na poziomy magiczne ![]() ![]() ![]() ![]() Chyba warto pokazać moje eq, oczywiście nie chodzę w nim narazie tylko w części ![]() ![]() P.S. Erlox dawaj foty i poproś Ringers'a i innych z trimery żeby coś wrzucili ![]() Ostatnio edytowany przez Drymciu - 10-05-2007 o 19:17. Powód: nowe foty |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2006
Lokacja: Pasłęk
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Właśnie twoje zdjęcia albo 1 nie patrzałem dokładnie powinny zostać usunięte za widocznego bota na pasku zadań
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Ślepy? - napisałem, że all zostały haknięte i wtedy zrobiłęm "Durcus'a", a dopiero na Luminerze zaczołem używać botów wcześniej tego nie robiłem... P.S. Checie mnie denerwować? Proszę bardzo piszcie sobie głupawe posty denerwujcie mnie i innych ale to wy pokazujecie swoją głupotę nie ja... @Edit Sprzed paru minut: ![]() Ostatnio edytowany przez Drymciu - 10-05-2007 o 20:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Coś się nie podoba? Jakbyś chicał wiedzieć to tyle nie gram po prostu siostra przede mną siedziała, a to, że mam włączone IE i Avasta to coś złego? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Imię: Lady Tiq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 106
![]() |
![]() Witam!
Przypominam, że tematy w dziale Zdjęcia są od screenów, zaś nie od rozmów. Jako, że pochodzę z Przemyśla, to wkleję coś od siebie. Zabawy z koleżanką na małpkach... (Posiadałem 32 level.) ![]() Tutaj forma zapoznawcza z tajemniczymi jaszczurami (33 level.) ![]() Mój najładniejszy domek, jaki kiedykolwiek posiadałem. Niestety został 'wyczyszczony' przez Werseka ![]() ![]() A teraz awans na poziom 57 + loot z 49 minut na małpkach. ![]() Teraz kolejny domek ![]() Teraz bardzo stary ss... z pierwszego gh na Refugii ![]() Stary ss z questa ![]() 6mlv ![]() 59lv ![]() Jakiś loot z gsków z sskiem w chacie z powodu osób 3cich ![]() Dalszy ciąg ssków w następnym poście. Pozdrawiam, Grov.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Imię: Lady Tiq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 106
![]() |
![]() Witam!
Mój eq ![]() 60lv ![]() Necromancer Quest wraz z kolega ![]() Przy obijaniu się na cultach miałem szczęście już w pierwszym ![]() Farcik przy ubijaniu zlurowanego przez kogoś witcha ![]() Jakiś loocik z gsków ![]() Na tę chwilę tyle z ciekawszych. Niedługo być może nowa dostawa. Pozdrawiam, Grov.
Ostatnio edytowany przez Grov - 10-05-2007 o 22:49. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
|
![]() Drymcio nie mam czasu :|
Ostatnio edytowany przez Erlox - 13-05-2007 o 11:36. Powód: lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Boże to napisz w paru tematach "gz all adv." itd. i masz 10 postów i dawaj ss ze swoich charów a nie noob-charów... -.-'.
A ja mam 28% do 25 levela i nie chce mi się grać, może coś na knighcie posskiluje (ew. jutro wbije 25lvl) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() Mam pytanie czy u wszystkich dzieci neostrady neostrada sie co chwile wyłącza bo u mnie nie da się grać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() ![]() @EDIT: ![]() Ostatnio edytowany przez Drymciu - 15-05-2007 o 12:20. |
![]() |
![]() |