|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 01 2007
Lokacja: Swarzędz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Steve Templer
Profesja: Knight
Gildia: Dark Masters
Świat: Furora
Poziom: 22
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() O to moj 2 fake ( mysle, ze lepszy od 1 "Straszne Przygody - Menela Kuby" )
To narazie prolog, ale będę to kontunuował 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() PROSZE MOWIC NAD CZYM MAM POPRACOWAC I O KOMENTY ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Jezeli wziazc srednia, ktora ostatnio sie pokazuje to moze byc, ale wciaz dno...
PS. Albo po angielsku piszesz temat albo po polsku...
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
|
![]() Oryginalne jak cholera... Walka dobra ze zlem, zycia ze smiercia, wojowniczych rycerzy i bezmyslnych zombie... moze i to fajnie brzmi ale TO STARE JEST! Poczekaj az ci do glowy przyjdzie lepszy pomysl i wtedy rob fake`a a tkaie jak ten zostaw do "podziwiania" kumplom
Za grafe 4/10 bo: Pole walki niewyrazne, kfatera tego Kordi`ego zplagiatowana i odrobinke przerobiona, dziurawa sciana w zamku skulla i jego outfit jakis brzydki. Za humor na pocieche 6/10 ale masz slabe zarciki. Takie... przewidywalne. Za calosc 5/10 bo nie widze mozliwosci na jakas fajna fabule w przyszlosci z czegos takiego... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Trzymam Cię za słowo!1one
Nie jest źle... -obrazek dziwnie zmniejszony -spiderman -tekst spidermana -emotikonka w tekscie spidermana -brzydkie płytki ![]() -brzydkie lokacje z płytkami -to chyba są stare płytki -paradoksy fabularne -krótkie -k.r.o.p.k.i. -dziwny outfit tego Lorda -stare outfity łuczników -trzy zegary w jednym pokoju -czarne kropki na dywanie -krzywo sklejony dywan -brzydki, stary kolor dywanu -teksty ucięte poza obwód obrazka -literówki Ucz się a może uda ci się osiągnąć poziom Przygód Bobka Serka i Uli. Co do tematu... Po amerykańsku jestem prawie pewny,że poprawny, ale my chcieć English!
![]() Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 10-04-2007 o 17:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Fabula slabo, grafika srednio.
Rob dalej zobaczymy co z tego bedzie.
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() @Veruis
Co do anglika, to odezwał się człowiek, który napisał "What's is that?" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Takie sobie
-Stara trawa -Walka dobra ze złem -Nie postarałeś się zbytnio przy sklejaniu ścian -Out tego zuego lorda wygląda jakby był robiony w paincie Aaa jeszcze jedno: Na 4 obrazku napisane jest że "...przysiagl sobie, ze wojna nie ustanie poki nie zniszczy rodu Kordi'ego". Może się czepiam no ale to nie brzmi jak wojna o honor tylko najzwyklejsza w świecie zemsta. Nie oceniam bo prolog. A co tam rób dalej ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ten pierwszy obrazek taki rozmazany
walki dobra ze zlem sa juz przereklamowane a tak w ogole duuzo minusow malo plusow 3/10
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Stan: Na Emeryturze
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() @Max
Nie, wcale nie znam. Spójrz chociażby na datę założenia mojego konta -,- A na forum byłem jeszcze prędzej, tyle, że nie widziałem potrzeby wpisywania się ![]() Dobra, offtopa robimy ![]() Ostatnio edytowany przez Kedven - 11-04-2007 o 18:09. Powód: Coś mi się przypomniało xd |
![]() |
![]() |