![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2006
Lokacja: W dupie
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sapp~
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Jamera/Calmera
|
![]() Zawsze ciekawila mnie roznica miecdzy gs(46atk) a avangerem(50 atk). Czy jakis knight moglby mi powiedziec czy jest jakakolwiek odczuwalna roznica w hitach jakie te bronie maja? Dzieki za odp. Szukalem takiego tematu ale tu opcja szukaj ciezko dziala...
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() jak najbardziej jest widoczna, gdyby nie byla nikt nie bawilby sie w zdobywanie broni 50 att.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Profesja: Elite Knight
Świat: arcania
Skille: 85/85:O
|
![]() Tutaj chodzi bardziej o def tych broni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() A od jakiego lvl i skile mozna expic na dragach z avangerem?
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Up Patrząc na profil dasz sobie na luzie radę
![]() 4 atk więcej, to kolosalna różnica, dodatkowo wysoki def. A czy warto? Dlaczego ludzie kupują mms za 230k (przykładowo) z 1def więcej, jeśli mogliby chodzić z lżejsza demonką? ;p A głównym argumentem jest właśnie ten def. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Świat: arcania
Skille: 85/85:O
|
![]() Ja nie uzywalem, ale mysle ze tak od 75 ci ladnie bedzie chodzilo (ale watpie bys tera go zdobyl).
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2006
Lokacja: Venore
Imię: Dandrok Shadow
Gildia: Zuo
Świat: Celesta
Poziom: 125
Skille: 19/26
Poziom mag.: 72
|
![]() od tego samego co z gsem? ... sprzedawca zapomnial powiedziec?
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() ??? Jaki sprzedawca? Chodzi mi o to ,ze jak mam wiekszy defi i atk to od kiedy moge expic na dragach zeby byl minimalny waste lub na 0...
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2007
|
![]() Cięzko ci kupic 2 bp uh i isc zobaczyc czy sie zwróci ? ....
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jakbym mial Avanera bo bym poszedl sprawdzic
![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Białystok ! Na zawsze tu <333
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Aldora
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Niektorzy twierzdza, ze Avenger lepiej bloczy, ale to bezsens...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() /up
Nieprawda, testy były robione, bloczy tak jak byś miał great shielda ;s Jedyna wada - nie rosnie shield.. Avenger _/ Mam nadzieje ze niedlugo beda robic PoI... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Toruń
|
![]() Cytuj:
1.Ave lepiej bloka na moje od sova + mms 2. Shield nierosnie bo zamiast Shielda do blokania uzywa Sworda a niyby czemu tak otuz: rozebralem sie nago mam skille 85/82 sword zalozylem ave i mnie 2 guardy bily wogule neitrafialy potem dalem kumplowi ave tyle ze on ma skille 82/82 ale Axe dostawal soczyste lepy po 50+ Moral Ave Power i tyle Kto sie niezgadza niech niepisze nieche mi sie klucic ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Shielding nie rosnie (testowane na 8 lvl rycerzu z 15 shielda - nie wzrosl ani 1% przez 4 lvl).(no wiadomo bez tarczy to nie rośnie)
Gremlin i tu się mylisz...pożyczyłem od kumpla avengera i czynności wyglądały następująco: przez 30 minut walki z dragami wywnioskowałem że 1/4 hity nie trafia a i to rzadko... i fakt teoria Eternala jest badziewna wszystko albo leciało na armor albo wchodziło we mnie... sova mam i powiem ci że zakładając go +demon shield i skillu w obronie 86 zaoszczędziłem chyba z 15 uhów podczas 30 minut...więc sporo kaski...
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Toruń
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Gremilin zrob ten test co ja znajdz knighta w cluby czy axy rozbiez sie i przetestuj jak bloka ave ![]() idz na guardy poexp albo of i wtedy pogadamy ja osobiscie uzywam ave bo mi sie zdaje lepszy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Lokacja: W domu ?
Świat: Solera
Poziom: 89
Skille: 88/85
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Przedewszystkim cena ![]() Poznica w hitach tez jest spora w koncu gs o 4 ataku slabszy Pozatym porownaj sobie wyglad obu broni (chodz to zalezy od gustu) Pozdro Zryty |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Imię: Devseth
Poziom: 100
Skille: 83/81
|
![]() Powiedzmy ze knight ma skille 80/80 i GS'a w lapie. Jak wiadomo AVE ma 4 ataku wiecej, jednakze jest drogi. Zatem, czy wbijajac powiedzmy 85 skilla z GSem bedzie walil porownywalnie jak ze skillem 80 z AVE?
Jak ktos wie jak to wyglada to prosze odpisac ;]
16:55 GM Camlost on Menera [2]: are you using a bot? 16:55 Devseth [82]: no • Błogosławiony niech będzie człowiek, który nie mając nic do powiedzenia, powstrzymuje się od dania nam słownego dowodu na to.• |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2006
Lokacja: Jablonna
Imię: Lavia de Frons
Profesja: Knight
Gildia: poszukuje odpowiedniej...
Świat: Harmonia
Poziom: 80+
Skille: a co to
Poziom mag.: 6
|
![]() Patrz tibia.erig.net"
Porównanie uderzen, full atak, potwór z zerowym armorem. Gaint sword: skill średnia max. 40 69 138 60 92 184 80 115 230 Avenger: skill średnia max. 40 75 150 60 100 200 80 125 250 Czyli przy ostatnim normalnym skilu średnie uderzenie będzie wieksze o 10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Białystok ! Na zawsze tu <333
Profesja: Elder Druid
Świat: Aldora
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() @Emcess wiec widzisz, ze Ave nie jest bez wad.
Ale i tak uwazam, ze SoV + MMS jest lepszy. @Hege~ ty masz SoV'a i Ave wiec rozwiej nasze watpliwosci plx ![]() Ostatnio edytowany przez Kornio249 - 19-04-2007 o 22:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 04 2007
|
![]() tez slyszalem, ze avenger szybciej atakuje
|
![]() |
![]() |