|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() niee wiem za co dostalem bana w tibii, ale mniejsza o to.... ile trtwa taki ban??? i jak moge sprawdzic za co jest???
|
![]() |
#2 |
Fallen Angel
|
![]() O ile dobrze pamietam 30 dni. Za co? Wejdź na swoje konto i tma znajdziesz rubryke criminal. Tam sie wszytkiego doweisz.
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Zalezy za co bana dostales ... jezeli powiedzmy za srutu tutu to tyle jezeli za takie srutu tutu to tyle ... sorry za off topic ale jak mozesz nie wiedziec za co dostales bana ?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() tzn. nie ma tam nic takiego... sorki, zapomnialem dodac... mam zbanowany adres IP ale nie wim za co bo caly czas dobrze wpisywalem ACC i pass... ile trwa ban ADRESU IP???
![]() |
#5 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
Mogles oczywiscie nic nie zrobic, jesli masz siec LAN to jakis twoj kolega mogl cos powaznego przeskrobac i dostaliscie bana na IP... taki ban przewaznie traw do... zmiany wlasnego adresu IP na inny, jezeli masz dynamiczne IP to wystarczy sie reconnectowac czyli rozlaczyc sie z netem i znowu polaczyc jednak w przypadku stalego IP masz duzy problem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() ale tam nie ma zadnej rubryki kryminal... a jamam staly, wlasny IP i nic zlego nie zrobile... zostalem zabity przez orca berkeserera... (zlurowany i ja zostalem zablokowany (jestem na 10lvl druid
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja naprawdenie wiem co zrobilem... historyjke opisalem powyzej... mam stale i wlasne IP i nie wiem co mam robic... napisalem nawet maila do CIP'ow... ale nie odpisuja.... co ja mam ku*** robic??? prosze pomozcie... od niedawna gram w tibie i nie wiem co robic w takich przypadkach...
Dzieki wszystkim za odpowiedzi... wlasnie odpowiedziala mi na maila Manja Herrmann z CIPsoftu... moj ban ma trwac 24h...
www.pajacyk.pl Ostatnio edytowany przez Thomas - 24-09-2004 o 11:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Nie podoba mi sie to, że ktoś ci może zrobić banned!! Mojemu kuzynowi jakiś kolo zrobił banned i nie mogę teraz z kuzynem grać w Tibie przez Internet!! Jeżeli ktoś płaci za Tibie i jest to ktoś z Polski to proszę odpwiedz mi ( chcę mieć łączność z kimś kto płaci za Tibie i gra w nią i może komuś dac banned). Jeżeli ktoś może zrobić tak żeby od bannować mojego kuzyna to proszę o kontakt i odpowiedź na moje pytanie.
|
![]() |