Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 23-09-2004, 13:54   #1
Thomas
Użytkownik Forum

Thomas's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bydgoszcz:]

Imię: ...
Thomas ma numer GG 5032215
Smutny Ban

niee wiem za co dostalem bana w tibii, ale mniejsza o to.... ile trtwa taki ban??? i jak moge sprawdzic za co jest???

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 23-09-2004, 14:14   #2
Gangrel
Fallen Angel

Gangrel's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: At the end of Rainbow.

Stan: Na Emeryturze
Imię: Va'esse
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 48
Gangrel ma numer GG 1366254 Gangrel ma login Tlenu gangrel_6@tlen.pl
Domyślny

O ile dobrze pamietam 30 dni. Za co? Wejdź na swoje konto i tma znajdziesz rubryke criminal. Tam sie wszytkiego doweisz.

Gangrel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-09-2004, 14:24   #3
MoA
Guest

Domyślny

Zalezy za co bana dostales ... jezeli powiedzmy za srutu tutu to tyle jezeli za takie srutu tutu to tyle ... sorry za off topic ale jak mozesz nie wiedziec za co dostales bana ?
  Odpowiedz z Cytatem
stary 23-09-2004, 14:32   #4
Thomas
Użytkownik Forum

Thomas's Avatar

Pytanie

tzn. nie ma tam nic takiego... sorki, zapomnialem dodac... mam zbanowany adres IP ale nie wim za co bo caly czas dobrze wpisywalem ACC i pass... ile trwa ban ADRESU IP???
stary 23-09-2004, 14:37   #5
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thomas
tzn. nie ma tam nic takiego... sorki, zapomnialem dodac... mam zbanowany adres IP ale nie wim za co bo caly czas dobrze wpisywalem ACC i pass... ile trwa ban ADRESU IP???
Jezeli dostales ban na IP wynikly z twojego zachowania w grze no to masz przechlapane. Jesli ban jest za wpisywanie zlego hasla i loginu no to powinien minac po kilku-kilkunastu minutach. Po godzinach posta widze ze raczej to nie jest z powodu wpisywania zlego hasla.

Mogles oczywiscie nic nie zrobic, jesli masz siec LAN to jakis twoj kolega mogl cos powaznego przeskrobac i dostaliscie bana na IP... taki ban przewaznie traw do... zmiany wlasnego adresu IP na inny, jezeli masz dynamiczne IP to wystarczy sie reconnectowac czyli rozlaczyc sie z netem i znowu polaczyc jednak w przypadku stalego IP masz duzy problem.
Dr. Omader jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-09-2004, 16:09   #6
Thomas
Użytkownik Forum

Thomas's Avatar

Smutny

ale tam nie ma zadnej rubryki kryminal... a jamam staly, wlasny IP i nic zlego nie zrobile... zostalem zabity przez orca berkeserera... (zlurowany i ja zostalem zablokowany (jestem na 10lvl druid ))... i po tym nic zlego nie robilem... tylko napisalem do tego kto mnie zablokowal (104lvl) czy niechcialby oddac mi moich rzeczy... a jak nie odpisal to sie wylogowalem... i ja probowalem sie z powrotem zalogowac.. to "Your IP is banisched", czy jakos tak...
stary 24-09-2004, 11:29   #7
Thomas
Użytkownik Forum

Thomas's Avatar

LOL

ja naprawdenie wiem co zrobilem... historyjke opisalem powyzej... mam stale i wlasne IP i nie wiem co mam robic... napisalem nawet maila do CIP'ow... ale nie odpisuja.... co ja mam ku*** robic??? prosze pomozcie... od niedawna gram w tibie i nie wiem co robic w takich przypadkach...

Dzieki wszystkim za odpowiedzi... wlasnie odpowiedziala mi na maila Manja Herrmann z CIPsoftu... moj ban ma trwac 24h...

Ostatnio edytowany przez Thomas - 24-09-2004 o 11:55.
Thomas jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-12-2004, 16:15   #8
Rix
Guest

Domyślny

Nie podoba mi sie to, że ktoś ci może zrobić banned!! Mojemu kuzynowi jakiś kolo zrobił banned i nie mogę teraz z kuzynem grać w Tibie przez Internet!! Jeżeli ktoś płaci za Tibie i jest to ktoś z Polski to proszę odpwiedz mi ( chcę mieć łączność z kimś kto płaci za Tibie i gra w nią i może komuś dac banned). Jeżeli ktoś może zrobić tak żeby od bannować mojego kuzyna to proszę o kontakt i odpowiedź na moje pytanie.
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania