|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
Świat: Titania
|
![]() Otóz własnie 10 dni temu dałem Simonowi Beggarowi 20k i 100 ape fur.
I Jak Kurwa jest możliwe, że przychodze po 10 dniach i Huj nie dał mi tej brody. Co robic? ![]() Edit: Żeby nie było pisze do niego: Hi, addon Oto co mi pisze: Simon the Beggar: Hmm, hmmm, I think you already have a little more hair than the last time I saw you. Just be patient and don'tshave. I'm gonna check the progress for you.
Drain the pressure from the swelling, The sensation's overwhelming, Give me a kiss goodnight and everything will be alright Tell me that I won't feel a thing So give me Novacaine Ostatnio edytowany przez Novacainee - 12-04-2007 o 19:16. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Knight~~
Profesja: Knight
Gildia: blade boyss
Świat: Danubia
Poziom: 22
Skille: 65/59
Poziom mag.: 4
|
![]() Po pierwsze "Chuj" pisze sie przez CH!!! Po0 drogie nie przeklinaj
Po trzecia, coś pewnie źle powiedziałeś, spróó=j jeszcze raz ;D |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
Świat: Titania
|
![]() @up Dzięki Dużooooooooooooooo mi pomogłeś.
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2007
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Popieram.
@Topic Jakbyś umiał czytać, to byś wiedział, że musisz jeszcze poczekać. Może do końca nie minęło to 10 dni, a może trzeba poczekać dłużej.
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Był już problem dotyczacy tego. Poszukaj odpowiedniego tematu (Na 100 % jest takowy, bo sam pisałem w nim kiedyś posta) może tam znajdziesz odpowiedź.
|
![]() |