|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 04 2007
|
![]() Witam, sprawa polega na tym że wysłalem pieniądze przez firmę "Drom", gdy Pacc doszedł na moje konto przypadkowo go odrzuciłem... w tej sprawie wysłałem e-mail. Napisano mi że za pare dni Premium Account znów trafi na moje konto, lecz czekam juz równy tydzień i go nie ma. Dostosowałem sie do instrukcji
co robić w sprawie odrzucenia. I z mojej strony wszystko bylo wypełnione dobrze, co więcej pięniądze nie wróciły na moje konto bankowe...co sie dzieje?? ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: 3miasto
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kamyk~/Yenny
Świat: Celesta
Poziom: 41
|
![]() Ehh widze, że trzeba zrobić poradnik jak aktywować pacca (chyba już nawet taki jest) Takie trudne zaznaczyc accept?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Nie wiem jak dokładnie wygląda taka procedura, ale jeżeli odrzucisz PACCa to Drom chyba musi pisać maila z prośbą o przywrócenie Ci go do CipSoftu. Jak wiadomo niedawno zakończył się dopiero okres świąteczny i zapewne nikt tam nie pracował...
A tak czysto na marginesie to tylko i wyłącznie twoja wina, że nie potrafisz PACCa zaakceptować. Sam sobie kłopotów narobiłeś.
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy wy się nigdy nie nauczycie, że jeżeli coś jest nie tak to się wysyła PW/e-mail do Droma, a nie zaśmieca forum głupimi tematami?
Następnym razem patrz co robisz z otrzymanym PACCem...