|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2005
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Mam taki problem mianowicie zainstalowałem sobie tibie lecz po próbie uruchomienia jej wyskakuje taki oto błąd http://foteka.pl/pokaz.php?id=8479
Co z tym zrobić ??
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
-engine 0 1 lub 2 (ktores powinno dzialac) |
|
![]() |
![]() |
#3 |
The Witcher
|
![]()
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() No dobra Pebe ale chyba dostał już odpowiedz to nie trzeba spamować...być może w faq nie znalazł satysfakcjonującej go odpowiedzi...
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Witam!!
Mam problem z tibia i nie tylko.Sciaglem tibie,zainstalowalem i przy uruchamianiu wyskakuje mi blod: "Aplikacja nie została właściwie zainicjowana(0xc0000005).Kliknij przycisk OK, aby zakończyć aplikację." Ten błąd wyskakuje mi rowniesz przy programie do sciagania programikow ARES i do roznych gier domyslam sie ze to grafika ale nie wiem o co chodzi. Jeśli wiesz czemu tak sie dzieje albo mogl bys pomuc pisz na gg: 8148385,lub na forum wiadomos prywatna POMOZCIE PROSZE Z GÓRY DZIEKUJE!!! |
![]() |
![]() |
#6 | |
The Witcher
|
![]() Cytuj:
@UP Poszukałem trochę na forach i podobno wywalenie wszelkich kodeków pomaga. Jeżeli masz FFDShow to wywal. Znalazłem też coś na stronie microsoftu, nie wiem czy to dokładnie to o co ci chodziło, ale jakaś łatka jest tutaj do ściągnięcia http://support.microsoft.com/?kbid=887742&sd=RMVP
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" Ostatnio edytowany przez Aversin - 14-04-2007 o 10:59. |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
tak ale czy user prosił o dodatkowe informacje??? może dał sobie już radę... zresztą każdy user powinien sam najpierw zajżeć do faq a potem pytać na forum chyba to logiczne co nie? więc skierowywanie usera do tego właśnie miejsca na forum było nie potrzebne bo chyba każdy potrafi trafić do niego sam...
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
|
![]() |