|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie to nie wina internetu raczej to pewnie jakiś problem z vistą...spróbuj przeinstalować tibię i jeszcze raz spróbować jeśli ci nie działa to zainstaluj sobie jakiegoś widnowsa dodatkowo np. 98 miejsca masz pewnie spoko a na 98 na pewno ci pójdzie ;d
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. Ostatnio edytowany przez Kellerman - 14-04-2007 o 17:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Wieeeele programów nie podchodzi zwyczajnie pod Vistę. A szczególnie dosyc "stare" (tibia).
Pomoże tylko zmiana Windowsa.
![]() |
![]() |
#4 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Akurat Tibia dobrze pod vistą chodzi.
Zapoznaj się z tym wpisem na hunted: http://hunted.pl/2007/03/21/tibia-a-windows-vista/ @Kellerman Tibia na win98 raczej pójdzie. Ale trzeba postawić sobie pytanie: czy win98 będzie działał na tym laptopie? Jeżeli jest on wstanie pociągnąć viste, to raczej jest to coś nowocześniejszego. Okna 98 nie są kompatybilne z takim sprzętem(chodź są wyjątki).
Powyższe zdanie jest prawdziwe. Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 14-04-2007 o 19:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wszystko podlega dobrej konfiguracji fakt faktem pod nie którymi laptopami okienkowe oprogramowanie nie chodzi zbyt kompatybilnie ale w większości odpowiednie ustawienia wystarczą... a moim zdaniem do gry w tibię windows 98 jest najlepszy...(sam mam Xp Pro ,ale wcześniej miałem 98)
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. Ostatnio edytowany przez Kellerman - 14-04-2007 o 19:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Wątpię że to problem z Vistą ponieważ znam osobę która ma Vistę i gra normalnie w Tibię... Zapytaj się może firmy u której masz internet czy jakieś porty nie są zablokowane.
![]() |
#7 | |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Ten to ma pojecie ...
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz przypominam sobie że miałem ten sam problem z inną grą... spróbuj tych
2 sposobów albo tego: Mój komputer///C//Windows///repair i tam znajdziesz plik autoexec.nt przywróć go do katalogu system 32 również w windowsie dzięki temu może zacznie działać... Jeśli i to nie pomoże to wciśnij jednocześnie klawiesze Alt+Ctrl+Delate i pozamykaj różne procesy oprócz tych z dopiskom(usługa sieciowa ,usługa lokalna ,widndows) i je pozamykaj...czasami to pomaga ;d mam nadzieję że pomogłem
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ehh
gdybyś nie wiedział to zdarza się że przez to że dany port jest zablokowany nie można sobie pograć w jakąś grę... Jeśli nie wiesz co napisać to nie pisz nic... Zresztą może ty powiesz czemu tak się dzieje... EDIT@ Może problemy z engine? ![]() Wcześniej nie brałem tego pod uwagę bo już była masa tematów związana z tym problemem.
![]() Ostatnio edytowany przez Dolor - 15-04-2007 o 21:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: 30cm od Monitora
Imię: Zaforin Dret
Gildia: Zomo
Świat: Refugia
Poziom: 32
Skille: 66/33
Poziom mag.: 13
|
![]() Mówisz tutaj o kliknięciu myszką na skrót, czy już po samym wpisaniu passów i naciśnięciu ENTER ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Chciałbym zaznaczyć jedną ważną (dla mnie) rzecz. Mianowicie Tibia na mojej Viście (Home) źle chodziła pod DX9. Nie wiem jak u innych ale u mnie się zacinała, musiałem resetować komputer, ekran robił się czarny...etc. Jak temu zapobiec? Banalnie! Z niby dobrego DX9 (sux) zamienić na OpenGL....to jest moja rada.