|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() gram w tekkena 5 na PS2 i bardzo chial bym odkryc Devil Jin'a, aby go odkryc trzeba przejsc ''Devil Within'' niby jest dobze, ale slyszalem ze podczas tej gry mozna sie zamienic w Devil Jin'a(normalnie sie nawala zwyklym Jinem)
I tu moje pytanie jak sie w niego zamienic??? pod paskiem HP jest czerwony paaek przypuszczam ze wlasnie od tego, probowalem naciskac przyciski i nic ![]() szukalem rowniez w internecie, i tez nic ![]() czy ktos mogl by mi pomoc?? |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() wcale nie musisz. Mozesz rozegrac duzo walk vs i sam ci sie odblokuje
![]() @down : Nie ![]()
Ostatnio edytowany przez Str4t0s - 14-04-2007 o 21:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
wiem 200 walk ![]() ale czy to trzeba za jedbym razem?? jedna postacia?? edit: @up dzieki ![]() ale dalej mam pytanie jak w Devil Within zamienic sie w Devil Jina ![]() bo nawet filmik widzialem z nim ![]() Ostatnio edytowany przez Plaski93 - 14-04-2007 o 22:52. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() nazbieraj full pasek a potem naciskaj R-ki oraz L-ki i wskoczy ;]
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taki 50% offtop:
Ja tam grałem w tą gierkę (Devil cośtam XD), ale szybciej odblokowałem dzięki walkom i tobie też polecam xd. BTW. Te z "kampanii" też się zaliczały xd? 100% Offtop: Ciekawą opcją w Tekkenie 5 są "klasyki" 100% Pozdrowienia: Pozdrowienia |
![]() |
![]() |