|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam,
Dlugie lata zagrywalem sie w Dungeon Keeper 2, swietnej grze strategicznej. Zmienilem komputer 4 lata temu, DK2 poszedl w kat. Dzisiaj odkopalem plyte i pomyslalem - a co, zagram sobie. Instaluje, wszystko fajnie ale wywala raport o bledzie. No to przekopuje google. Znalazlem ciekawy poradnik http://ja.gram.pl/blog_wpis.asp?id=18079&n=9 ale i on nie pomogl. Czy jest szansa, ze odpale DK2 na Win XP? Jesli tak, to prosze o rady. Zgodnosc systemu, dosbox nie daly rezultatu.
|
![]() |
#2 | |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Po kilku dniach pracy poddałem się z próbami uruchomienia DK2 na WinXP. Choć zastanawia mnie czego jeszcze nie próbowałem, w końcu nawet Dark Colony na tym XP odpaliłem...
Co do tego poradnika. Już dawniej go widziałem, ale nie zadziałał u mnie prawidłowo. Jak ktoś ma jeszcze jakiś ciekawy pomysł na dokonanie tego to też bym chętnie poznał ![]() BTW To samo mam z Lierix 2.3 Cytuj:
![]()
Modzie! Wpisz się do księgi! Ostatnio edytowany przez Quezacoatl - 16-04-2007 o 00:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Nie probowałem DK2, ale skoro DK1 mi śmiga na XP, to dlaczego DK2 by nie chciał? ;o
![]() |
![]() |
#5 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() u mnie chodzi bez problemu ... na xp
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|