|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Yo.
Byłeś ciekawy jakby wyglądała tibia z grafą aka wow lub l2?? Wydawało ci się że tibia 3d będzie źle wyglądać?? Też tak myślałem, ale te filmiki przekonały mnie że tibia 3d może istnieć. Te 2 filmiki przedstawiają jak tibia mogłaby wyglądać z grafa 3d. Są to mapki do cs:source, wzorowane na tibijskim świecie. Rookgard: http://www.youtube.com/watch?v=iAzgFXkxIT4 Mino Hell http://youtube.com/watch?v=FLs4ewwkP8M Jak ktoś chce te mapki to podaje linki. http://www.csm2.net/view_map.php?map_id=1835 http://www.fps-map.com/component/opt...146/no_html,1/ Gratz dla autora, w końcu musiał poświęcić swój czas. Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() "Jakby wyglądała Tibia w full 3d" - do dupy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Gallar ty obejrzałeś te filmy??Od mojego posta do twojego mineło ~2 minuty. coś mi się wydaje że nie widziałeś -.- Więc nie wypowiadaj się jak nie wiesz o co chodzi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: 3miasto
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kamyk~/Yenny
Świat: Celesta
Poziom: 41
|
![]() Rookgard nawet, nawet..
![]() Ale Mino Hell.. ee.. mi się nie podoba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 04 2007
|
![]() Kilka godzin roboty ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2006
|
![]() Jesus ktos sie ciutke napracowal o_O Mnie tam sie podoba xd
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: Knight~~
Profesja: Knight
Gildia: blade boyss
Świat: Danubia
Poziom: 22
Skille: 65/59
Poziom mag.: 4
|
![]() Takk ciekawe czy wogule wiesz co to counter strike. Mapki do cs'a robi się naprawdę długo, nawet ta najbardziej banalną chłopie -,-. Jak jesteś taki kozak to zrób nam mape z dp powiedzmy w thais ....! Pewnie nawet filmu w cs'ie nie umiesz nagrać.
@topic Moim zdaniem rewelacja. Gdyby tak wyglądała tibia to odrazu chciały by mi się wrócić do niej ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() Super. Na razie wszyscy marudzą, że nie chcą 3D, a jakby dostali, to by byli w wniebowzięci. Pozostaje tylko pytanie, czy Tibia 3D, odpaliłaby na przeciętnym komputerze, czy potrzeba by było kosmicznych wymagań?
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Płock/Toruń
![]() |
![]() Tibia w 3d byłaby zupełnie inną grą z innym system rozwoju postaci więc lepiej niech pozostanie tak jak jest, przynajmniej się czymś wyróżnia.
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Cicha 6\Racibórz
Stan: Niegrający
Imię: 14 gwiazdek
Gildia: Wielka Wielka Wielka
Świat: Niebieska eRka
Poziom: 666
Skille: 14\15
Poziom mag.: xx
|
![]() niema sensu w 3d wyobraź sobei jak tak byś się uhał albo strzelał w kogoś z sd, np. też stał byś pod dp i bys musiał się non stop obracać żeby patrzeć czy ktoś nieche ci kombo walnąć albo jak byś pkował albo by Cie pkowali to bys nie widzial z czego i kto do ciebie wali głupio nie podobało by mi się...
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() WOW!
Lokacje naprawde ryja beret, bez dwoch zdan. Mysle ze 3D popsulo by klimat "tibiowy", ale wnioslo by wiele w kllimacie RPG. Takze co kto woli ![]() Tylko pamietajcie, ze wtedy przede wszystkim uzywalo by sie widoku trzeciej osoby a nie fpp tak jak na tych filmikach ![]()
![]() |
#14 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Obecnie Tibia zapycha ram chyba bardziej niz WoW, wiec 2d wcale nie jest wiele lepsze od 3d
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Pramus
Co do tego zapychania ramu... Przeprowdziłem kiedyś mały test: temp. procka po 4h grania w tibie: 64 stopnie C temp. procka po ~4h grania w linege2: 68 stopni C Niemówie już o Guild Wars który miażdzy grafa L2 a temperatura dalej w granicach 68 stopni. Ponadto komp uciągający ~1500 osób w l2 (priv serwer do L2) Uciągnie może 300 osób jeśliby postawić ots do tibii. Więc jakby tibia 3d była robiona przez profesjonalistów (chodzi mi głównie o ludzi którzy dłużej się tym zajmują np. Ncsoft, arenanet czy Blizzard) Wymaganie tibii byłyby strasznie niskie. W GuildWars na srednich detalach komfortowo grałem na takim kompie: Pentium 3 750 MHz 384 Sdram Geforce 440 mx Abit BE6-II Więc gdyby tibia 3d byłaby zrobiona profesjonalnie, wymaganie nie byłyby wcale takie straszne, a tibia przyciągłaby jeszcze więcej ludu. Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 17-04-2007 o 10:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() @Corgar Frizz
Ty sie zastanow nad wymiana chlodzenia na procku, jesli temperatura dochodzi ci do prawie 70 stopni. Poza tym Tibia bardziej obciaza wlasnie procesor niz RAM i zgadzam sie z Toba - gdyby zrobil to ktos, kto zna sie na robocie, Tibia 3D moglaby miec porownywalne wymagania do aktualnej ![]()
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() TAA,ktoś sie tylko napracowałw rooku bo mino hell to tylko counter strike troche przerobiony.Nic trudnego
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 04 2007
Lokacja: Ankrahmun xD
Profesja: Sorcerer
Poziom: 35
Poziom mag.: 42
|
![]() Moim zdaniem przerobienie Tibii na 3d wszystko by popsuło.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława
Imię: Kazuru / Kere amagorius
Świat: Azura / Obsidia
|
![]() Mi sie tibia 3d nie podoba wole obecna
![]()
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Profesja: Elite Knight
Gildia: Im alone
Poziom: NVM
Skille: NVM
|
![]() Mi osobiście się bardzo podoba. Mino hell troche gorsze ale może być...