|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2006
Lokacja: Nidzica
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Xantera
Poziom: 51
|
![]() Mam taki problem. Chciałbym się dowiedzieć jak dojść na slimy na desert quescie oraz jak wyjść z desert questa na powierzchnię. Chodzi mi o to miejsce gdzie skiluje sie na slimach.
Jak ktoś ma to niech pokarze/zrobi filmik jak dojsc na slimy/wyjsc z deserta. Z góry dzięki. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2007
|
![]() No ja pierdole i beda sie zlazic tam noobsy i wybijac. Idz sam poszukaj i nie trab o tym, bo ostatnia dobra miejscowka bedzie spalona...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2006
|
![]() zamknąć ten temat, od razu mówię, że nowi gracze nie macie czego tam szukać, ponieważ łatwo zlurować zerki i fire devile tak więc definitywnie ODRADZAM !!!.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Lepiej tam na malym lvl nie chodzic
![]() Bo tak jak wyzej bylo napisane latwo lurnac potworki (zerka, fire devila) Idz sobie w inne spokojniejsze miejsca ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2006
Lokacja: Nidzica
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Xantera
Poziom: 51
|
![]() Z 51 lvl sądzisz że nie dam rady? o.O? To gdzie moge niby znalejść dojście do tego miejsca? Skoro gadacie ze QS to jak mam niby tam dojsc?
![]() @up a czy ja gram na twoim serwie ze bede tobie wybijał slimy? nie sądzę. A zeby tam dojsc tez trzeba sie troche pomeczyc, podrodze potworki typu zerk i fire devile wiec low lvl tam nie wejda, nie dadza rady. Ostatnio edytowany przez Marcjanx - 19-04-2007 o 01:11. |
![]() |
![]() |