|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
|
![]() Witam,
Ostatnio w dziale OWiON powstaje dość sporo tematów o sporcie. Możnaby utworzyć specjalne podforum (dział) właśnie dla najróżniejszych dyscyplin sportowych itp. Ktoś uprawiający jakiś niecodzienną dyscyplinę, mógłby o niej opowiedzieć i np. napisać co jest konieczne do zaczęcia ćwiczenia. Odciążyłoby to sam OWiON i mam nadzieję, przyczyniło się do wyjścia na dwór dla wielu Tibijczyków. Czekam na opinie. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() @up,
Mówisz tak, bo jestem czarny :< @down, Rozumiem, że masz problemy ze sobą? Czy chcesz być fajny? To ja Ci powiem, że nie jesteś. Ostatnio edytowany przez Korektor - 19-04-2007 o 21:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() up:nie tylko pojebany,myślisz , że błyszczysz dzieciaku?
Nie uczyli cie w szkole ,że czyjeś słowa sie cytuje? Topic:Głupota jak i cała aktywnośc autora tematu @Zmazywacz:Jestem fajny a ty nie pancerna rebeko. Ostatnio edytowany przez HabibMarwanBack - 20-04-2007 o 22:50. |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Nie zapominajmy, że to jest forum o Tibii. Przykro mi, iż wiele Twoich pomysłów, które mają na celu "upsrawnienie" forum, nie wypalają ;`(.
9% ludzkości ma gen głupoty, dobrze, że należę do pozostałych 71%. Bądź uroczy dla swoich wrogów - nic ich bardziej nie złości. - Carl Orff Dzień, w którym się nie śmiałeś, jest dniem straconym. - Phil Bosmans |
![]() |
![]() |