|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: GdaŃsk Zainteresowania: wędkarstwo Liczba postów: 2800 Specjalizacja: Połów ryb drapieżnych
![]() |
![]() A więc Khan odszedł jak narazie. A więc miejsce się zwoliniło! Teraz ja je zajme!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Narysuj mi nowy wyglad bright sword bo dotychczasowy jest zje.ba,ny
![]() |
#3 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Hehe, kolejny nad którym poznęca się Khan
![]() ![]() 1. Próba kształtu: Dobry rysownik powinien potrafić narysować każdy nadany kształt. 1. Narysuj coś pokroju serpent sworda, lecz z grubym ostrzem. 2. Spróbuj narysować Scimitar lub inną broń z zakrzywionym ostrzem. 3. Narysuj tarczę z pentagramem światła. Jest to pentagram z wierzchołkiem skierowanym ku górze. Odbija zło i inne demoniczne siły. 2. Próba koloru: Dobry rysownik powinien umieć znaleźć każdą barwę natury 1. Narysuj zardzewiały topór. 2. Narysuj miecz z beżowym ostrzem i zgniłozieloną rękojeścią. 3. Narysuj żelazny pancerz ze srebrnymi naramiennikami. 3. Próba światła: Dobry rysownik wie dokąd siega mrok, a gdzie zaczyna się droga światła 1. Narysuj płonącą świecę. Odcień wosku powinien stawać się jaśniejszy wraz z wysokością. 2. Narysuj zbroję oświetloną od dołu. 3. Narysuj ognistą kulę. 4. Próba dokładności: Dobry rysownik nie dopasowuje rozmiaru obrazu do przedmiotu lecz rozmiar przedmiotu do obrazu 1. Narysuj zwój liny. 2. Narysuj hełm z pióropuszem. 3. Narysuj gałązkę z liśćmi. 5. Próba dociekliwości: Dobry rysownik narysuje nawet to, czego nie widział nigdy na oczy 1. Znajdź jak wygląda i narysuj Miecz Światła zwany 'Gorn Nova'. (Wersji nazwy jest wiele.) Miecz pochodzi z anime 'Slayers', a jego właścicielem był 'Gourry Gabriev'
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Heeeej! Ja drugi po Khanie przyjmowałem wyzwania, więc to chyba ja jestem teraz pierwszy, nie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Lokacja: GdaŃsk Zainteresowania: wędkarstwo Liczba postów: 2800 Specjalizacja: Połów ryb drapieżnych
![]() |
![]() Nie miałem na myśli że jestem pierwszy, tylko że miejsce się zwolniło. Było 2 zleceniobiorców z czego zrobił się jeden. A więc wypełniłem dziurę i znowu jest dwuch. Czaisz? Przepraszam, miałem kłopoty z serwerem. Juz momencik daje b-sworda.
OK: B-sword: EDIT: czarne kontury są celem zamierzonym, ponieważ bez nich b-sword był za jasny ![]() Ostatnio edytowany przez Ganwille - 24-09-2004 o 19:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Michail Fradkow
|
![]() Bardzo, bardzo dobrze jak na pierwszy raz...
Jescze tylko weź go w druga strone obroć zeby bylo ladniej, na rekkosjesci zrob jakis maly np. niebieski diamecik. Dobrze Ci z tym poszlo... dostajesz nasępne zlecenie odemnie. Narysuj mi:Szynki ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Bysiek - 24-09-2004 o 19:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() przepraszam ale jak narazie przyjmuje zlecenia tylko na eq.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Michail Fradkow
|
![]() A więc rysj mi Nowe MPA najleiej jakies posrebrzane...
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wyzwanie napisane przez Khana przyjmuje na późniejszy termin
![]() P.S. MPA to magic plate armor? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Michail Fradkow
|
![]() up@
Tak ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() MPA GOTOWA:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Michail Fradkow
|
![]() Sorry,ale średnio myslalem ze bedzie troche lepiej.Zrób to w kolerze srebnym jeśli możesz."rozrzesz" ja troche bo to gorset i nikt sie w nia nie zmisci.Ale i tak dobrze popracuj jescze i zmien w nastenym poscie.
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() Proszo o to wiekszosc pixelartystow, otoz chce buty takie cos jak nosil Hermes - poslaniec bogow ( te ze skrzydelkami). Maja na nodze w tibii lezec jak BOH (boots of haste). Najlepiej zeby byly czarne a skrzydelka jakies fajne biale. To na tyle czekam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
![]() |
![]() To mi narysuj bojową zbroje dla kobiety. Jakąś koloru czarnego (chyba xena miała taki kolor o jakim myśle). Zbroja ma mieć miejsca na yhm yhm cycki
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() BUTY GOTOWE:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() SOH
Soks of haste ![]() Całkiem ładnie jak na początkującego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() No to tak.ja bym chcial czarny topór chaosu z czerwonym kryształem
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() SORKI! Przez jakiś czas mnie nie było tak więc nie realizowałem zamówień. Przyjmuje zamówienia na "bumerang" i zbroje xeny oraz topór chaosu
![]() EDIT: Co do tej MPA, to nie jest cienka w tłowiu tylko naramieninki są tak duże! Ostatnio edytowany przez Ganwille - 24-09-2004 o 21:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Te SoH nie za bardzo mi się podobają... Rzeczywiście wyglądają jak skarpety.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Hmm. To prawda, że Shanhaevel był pierwszy. Jego prace są bardzo dobre. Jeśli chodzi o ciebie.. MPA wyszedł nawet dobrze, jeśli chodzi o proporcje. Osobiscie nie przypadł mi do gustu kształt i budowa napierśnika. Za to dosyć dobrze dobrałeś kolory i cień. Cóż - rysuj dalej.
|
![]() |
![]() |