|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Witam
Otoz mam wielki problem z komputerem... Kilka dni temu komputer, gdy go wlaczylem i ladowal sie windows (ten obrazek windowsa xp przy starcie systemu jak sie wlacza) komputer zaczal sie samoistnie resetowac... Nie wiedzialem co zrobic (nie znam sie za bardzo na kompach) wiec przystapilem do reinstalki windowsa... No i gdy zainstalwalem nowego windwsa to przy instalowaniu plikow komputer sie sam zrestartowal ![]() ![]() ![]() Ludzie prosze o pomoc :/ juz mnie to zaczyna denerowac...P R O S Z E ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: LG TOWN
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cossma
Profesja: Elite Knight
Poziom: 138
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() A nie myślałeś że problemem może być sprzęt?
Możliwości jest kilka: przegrzewający się któryś z podzespołów (procek, grafa, ram) - sprawdź w jakim stanie są wiatraki być może są tak zakurzone że odprowadzanie ciepła np z procka jest niemożliwe ![]() może to zasilacz? pożyczyć zasilacz i podepnij go u siebie (aby sprawdzić czy komp nadal będzie sie restartował) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sproboje zalatwic zasilacz. Co do wiatrakow - wczoraj tez tak sadzilem wytarlem kurz i nadal nic.... Jezeli byla by to wina zasilacza to mozliwe ze komp resetuje sie tylko, gdy jest wlaczony windows? Bo gdy instaluje windowsa to sie nie resetuje...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy powodem tego restartowania mogly byc zle zainstalowane sterowniki do karty graficzne? Chyba juz bedzie dobrze choc kto wie -.-'
Sory za post pod postem ale dla mnie to wazne ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Masz iwul kompjuter...to jego wina...nie dbasz o niego to cie w*****a.. kup sobie nowy
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Raz - albo napala Ci sie procek i siada
Dwa - pieprzy Ci sie pamiec. Jak masz dwie kosci to wyciagnij jedna i sprawdz czy sie nie bedzie restartowal. (Mialem taka sama sytuacje jak ty z tym, ze dodatkowo mialem zwiechy nawet przy instalacji XP'ka). EdIT: To tylko moje zdanie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 04 2007
|
![]() @Master Driv3r
Już ty nie bądź taki zabawny. Widać, że chcesz sie podlizać elicie z forum. Ogólnie jak patrze na twoje posty to mi się chce z ciebie śmiać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() W kwestiach hardware nie znam się zbytnio, ale może to wina trojana/wira? Przy starcie systemu przytrzymaj F8 i wejdź w tryb awaryjny i przeskanuj kompa albo swoim nodem, albo np. kaspersky online.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: 127.0.0.1/localhost
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() |