|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Witam
Posiadam ogromny problem z moją kartą dźwiękową. Mianowicie posiadam taki oto model : Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] Zainstalowałem jakieś tam sterowniki dla kart High Definition Audio Controller z Realtek.com.tw, i czasem chodzą, czasem nie. Chodzi o to, że jak ostatnio włączam muzykę to mi pisze że nie znaleziono sterowników < nie mogę włączyć muzyki, nie działa mi w grach. Czasem reset pomaga, ale tylko czasem. Czy są jakieś indywidualne sterowniki dla tejże karty? Szukałem na google.pl i nic nie mogłem znaleść! Proszę o pomoc! Nyksusek PS : Jak włączam system to czasem słyszę dźwięki systemowe przy odpalaniu i tak do trzech minut po odpaleniu. Potem klapa. PROSZE O POMOC SZYBKO!
Fajni Chlopacy _/ Ostatnio edytowany przez Nyksus - 21-04-2007 o 23:35. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Lokacja: Żabno
Imię: Brus Gran
Profesja: Knight
Gildia: Bunch of Brothers
Świat: Harmonia
Poziom: 148
Skille: 97/94
Poziom mag.: 8
![]() ![]() |
![]() Nie masz żadnego cd od płyty gównej? Ja właśnie na tej płytce mam sterowniki do karty, usb i czegostam jeszcze
Tu są różne sterowniki c-media spróbój może akurat to któryś z nich http://www.download.net.pl/c223/C-Media/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Właśnie chodzi o to, że nie mam żadnych płyt. Jakbym miał to bym nie napisał tutaj. Spróbuję z tymi C-Media.