|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gildia Amenn prowadzi czynną rekrutacje przyjmujemy od 30 lvl Wszystkie profesje mile widziani EK...Wpisujcie się tu lub msg in Game
Więc...pisze więcej Gildia ma ponad miesiąc(nie ma jak długo ![]() 65 Bloker 58Rp 63RP 56Rp 54ED Mile widziane propozycje na wspólne questy hunt etc. KAŻDY ma swój głos ale musi mieć swój wkład w gildie... Soil Soul Buzioo
Dzieciom spear'ów mówimy stanowczo NIE! <mrok> ale mam nieziemską babcie ![]() <mrok> ostatnio jak grila robiłem, to weszła do kuchni, gdzie dziewczyny robiły jakieś mięsko <mrok> i rzuciła hasło: Wiecie dziewczyny, mówią, że gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść <mrok> po czym odwraca się do facetów i mówi: ale jest co podupczyć.. <mrok> umarliśmy ![]() 13:05 Vanessa Haghens [10]: kto chce robic sex ze mnom Ostatnio edytowany przez DJ Necro - 23-04-2007 o 15:58. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() a jaki swiat ??
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
Imię: Suppressor of Dragons
Świat: Pandoria
Poziom mag.: 51
|
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Prosze nie tak dużo osób ... nie nadążamy..... Ale na serio mógł by ktoś napisać..
![]()
Dzieciom spear'ów mówimy stanowczo NIE! <mrok> ale mam nieziemską babcie ![]() <mrok> ostatnio jak grila robiłem, to weszła do kuchni, gdzie dziewczyny robiły jakieś mięsko <mrok> i rzuciła hasło: Wiecie dziewczyny, mówią, że gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść <mrok> po czym odwraca się do facetów i mówi: ale jest co podupczyć.. <mrok> umarliśmy ![]() 13:05 Vanessa Haghens [10]: kto chce robic sex ze mnom |
![]() |
![]() |