|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
TecHadmin
Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Web 3.0
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bosalek
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
|
![]() Ze względu na problem z ostrzeżeniami (przekreślone nicki po upływie bana), upgradowaliśmy dzisiaj forum. Jeśli występują jakiekolwiek problemy proszę je zgłaszać tutaj. Podjęliśmy również decyzję, że grupy prywatne oraz fora gildii będą gdzie indziej. Na forum.tibia.pl, robił się za duży bałagan.
Ci, którzy mają obecnie fora gildii, lub fora prywatne, proszeni są o zgłoszenie chęci utworzenia takich. Szczegóły tutaj. Zajmować się tym będzie Shinjix. Obecnie grupy i fora z dniem 15 maja znikną. Dlatego macie dużo czasu na przeniesienie ważniejszych dyskusji. Nowe fora gildii oraz grupy prywatne, również będą tam zakładane. Oczywiście muszą przejść wstępną weryfikację, pod względem liczebności etc. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Z ciekawostek z zycia admina:
Update trwal jakies 5 minut o polnocy, gdy malo ludzi jest online. Mimo to w tym czasie 5 osob napisalo do mnie na GG o co chodzi, w tym 2 zastanawialy sie, czy to hack tibia.pl ![]()
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
#3 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Łeee, a co z innymi problemami?
@up haha : D (ja w tym czasie czytałem sobie jakiś wywiad ;o) Żeby se ludzie nie olali tych for, bo sie pokasujO! @down no takie tam duperele, w zasadzie małe problemiki, typu notki i te sprawy ; p Ostatnio edytowany przez Rybzor - 24-04-2007 o 01:14. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Nadal nie wiem gdzie mam zgłaszać chęć stworzenia nowej grupy. Nie, nie miałem takowej nigdy w życiu. Mam założyć temat? Pw do adm/moda? W tym temacie? Na Gildie.pl? ;o
Vial
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Szczerze mówiąc myślałem, że grupy w ogóle pójdą wpizdu, a tu proszę: z niewygodnych, ciążących prywatnych for rozbudujemy nieco pokolenie.eu. Sprytnie
![]() @Down Nie do końca rozumiesz. Rozwinięcie troszkę pokolenia.eu to dla MNIE najważniejsza wiadomość. Założę się, że grupy przenoszone są gdzie indziej z powodów czysto "serwerowych", a że poza tibią.pl bosal dysponuje także pokoleniem.eu to wybór był prosty. Ostatnio edytowany przez Thero - 24-04-2007 o 10:27. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() n/c przenieśliście tylko po to fora gildi zeby rozwinąć to całe "pokolenie" ?
Rozumiem fajnie ale jakby gildie.pl byly jednym forum, a nie jakimś podforum pokolenia... Zgaduje, rejestrujac sie tam rejestruje sie na pokoleniu? ŻAL. Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() No wszystko było by fajnie, gdyby można było grupy rejestrować.
![]()
#10 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Pokolenie.eu stoi obecnie praktycznie puste, raz, że trzeba je rozruszać, dwa, że tam jest wolne miejsce - natomiast forum.tibia.pl się przez priv grupy i fora gildii tylko zapycha. Nie widzę w tym nic dziwnego. |
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co do obciążenia , nie sądze aby dodatkowe 3-4 podofora odwiedzane przez kilkunastu uzytkownikow generowały tak wielkie obciążenie bazy mysql. Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez Hestoran - 24-04-2007 o 20:21. |
|
![]() |
![]() |
#12 | ||||
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
To byly sprawy priorytetowe, a zadna z nich nie tyczy sie serwisu pokolenie.eu Cytuj:
Tak bardzo ci to przeszkadza? Żal.
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak, jestem przeczulony na punkcie forów wielotematycznych które gdy uzyskają baze pełną userów ślą spam bo "forum" sie nie rozwija.
Nie wiem jak z pokoleniem ... ![]() Cytuj:
Co do obciążenia i for prywatnych moge sie zgodzić gdyż nie jestem administratorem tego serwisu a admin wie all ![]() Rozumiem gdyby strona gildie.pl była postawiona na własnej bazie i działała samodzielnie a nie jako podforum innego serwisu. Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez Hestoran - 24-04-2007 o 20:47. |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() Dobra. Powiedzcie jedno. Skoro chcecie odciąż Tibia.pl to wywalcie grupy tematyczne + OWiON (bo to chyba on najbardziej zamula). Fora gildii to co innego. Po to chyba jest ta strona, aby była na niej możliwość rozmów o Tibii itd. Rozumiem nie samą tibią żyje człowiek. No właśnie - odnośnik na "pokolenie"
|
![]() |
![]() |
#15 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
CO mają robic fora gildi z gry tibia na forum o "wszystkim"? Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#16 |
Tibia.pl Support
|
![]() Takie małe zapytanie:
Co stanie się z forum supportu? Ja osobiście wolałbym żeby zostało na forum.tibia.pl, dlaczego? Ponieważ niema tam zbytnio spamu ;P i przebywa na nim mało osób (bardzo mało). Jest ściśle powiązane z działaniem tibia.pl. Dla własnej wygody.. PLX nie przenoście ![]()
Nie był tak przebiegły jak Odyn i zdarzało mu się wpaść w pułapkę (przykładem tego jest słynna przygoda Thora w gościnie u króla Utgardu, olbrzyma zwanego Lokim), ostatecznie jednak zawsze zwyciężał. Od jego imienia pochodzi nazwa czwartku : (Torsdag, Thursday = 'dzień Thora'). |
![]() |
![]() |
#17 |
Prezes Supportu
|
![]() Support zostaje (pytałem Dwima)
Ale po co przenosić gildie skoro tam - gildie.pl, każdy może przeczytać co jest napisane w tematach gildii. |
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
Czytanie ze zrozumieniem sie klania. A Owion zostanie. Sproboj dostrzec podobienstwo: Fora gildii <=> gildie.pl Jak dostrzezesz, dam ci piataka. Cytuj:
Dasz nam kase na nastepna licencje na forum vB? Pokolenie i gildie.pl maja tylko ten sam serwer. To tak jak 2 szkoly (powiedzmy technikum hotelraskie i gastronomiczne) - uczom zupelnie czego innego, a korzystaja z jednego budynku. Simple, isn't? Cytuj:
Cytuj:
Kazdy uzytkownik zmienia to w ustwieniach. Gatuluje spostrzegawczosci.
![]() |
![]() |
#19 |
Prezes Supportu
|
![]() Shin dajesz piątaka...
Ale zrozum. Rejestracja na nowym forum, potem logowanie się na nowe forum itd. jest bezsensu, jeśli jeszcze przed chwilą miałeś wszystko na tibia.pl A grupy prywatne niech idą i dobrze. Ale zostawcie nam gildie... |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Czy to problem spytać sie jakby osob które mają prawa moderacji na forach gildi co sądzą na ten temat? Dobra widze ze nie ma po co dyskutowac;P Ostatnio edytowany przez Hestoran - 24-04-2007 o 22:11. |
|
![]() |