![]() |
#1 |
Guest
|
![]() 76 Elite Knight hacked Julera
![]() eq ladne ![]() proszę nie pisać jakie ![]() http://www.speedyshare.com/945407406.html |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Toruń
Stan: Na Emeryturze
![]() ![]() |
![]() Dlaczego ten plik nie ma rozszerzenia? oO może mam sobie dopisać?
![]() @edit dziwne, że jak inne rzeczy ściągałem, to zawsze było pokazane rozszerzenie, więc stfu -.- i nie wyzywaj mnie od dzieci neo, bo sam jesteś... quozy.rec This file has been downloaded 680 times File size 1.88 MB, uploaded 5 days 23 hours 27 minutes ago idź do pliku ***** dopisz, to będzie cool -.- Ostatnio edytowany przez Davido16 - 27-04-2007 o 09:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Powiedzcie mi skąd tacy ludzie biorą się na tym świecie??
Dziecko neostrady?? NA SPEEDYSHARE NIE MA W LINKU ROZSZERZENIA !!! TROLLU!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Setzer Gambler
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
|
![]() Cytuj:
np debicanademonach.rec This file has been downloaded 180 times File size 5.8 MB, uploaded 11 days 21 hours 26 minutes ago po otwarciu ten plik twoj nie ma rozszerzenia..wtf? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bo to kolejny z tych pierdolonych keylogerow dzieci neo
For the brothers at my side id be willin to die Getting high all the time id be willin to die We keep riding the streets me and my posse in crime For whats left of my life id be willin to die --------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() nie wiem cos sie zrabalo, mozna przeciez chyba zmienic nazwe pliku z filmku -.-
Prosze modkow o usuniecie tego tematu. |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() nie ma .rec
![]() KeyLogger |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2007
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
|
![]() Ja dopisałem .rec i też jest cool -.-
To sobie dopisz <.< Cytuj:
Twój mózg to keylogger. @topic Filmik działa. Ludzie poprostu dopiszcie sobie .rec Najwyżej czego można się bać to to, że za jakiś czas autor podmieni plik. @down OmfG. Samo za siebie mówi to, że nawet nie umiesz zeskanować pliku -.-. File: 76EKhacked Status: OK(Note: this file has been scanned before. Therefore, this file's scan results will not be stored in the database) MD5 31e83f5b20a143fbb6d3c99b5a99c8d5 Packers detected: - Scanner results Scan taken on 27 Apr 2007 12:39:05 (GMT) A-Squared Found nothing AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing Rising Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing Ostatnio edytowany przez Zyziek - 27-04-2007 o 15:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 12 2006
Imię: Aura Lenos
Profesja: Knight
Gildia: Dream Squad
Świat: Celesta
Poziom: 78
Skille: xx
Poziom mag.: 6
|
![]() Scanner Malware name
A-Squared Trojan-Spy.Win32.VBStat.h AntiVir TR/Vundo.Gen ArcaVir Trojan.Spy.Vbstat.H Avast Win32:VBStat-C AVG Antivirus Collected.11.B BitDefender MemScan:Trojan.Vundo.DLO ClamAV Trojan.Packed-7 Dr.Web Trojan.Juan F-Prot Antivirus W32/Trojan.TJZ F-Secure Anti-Virus Trojan-Spy.Win32.VBStat.h Fortinet W32/VBStat.H!tr Kaspersky Anti-Virus Trojan-Spy.Win32.VBStat.h NOD32 Win32/Spy.VBStat.J Norman Virus Control X Panda Antivirus X Rising Antivirus Backdoor.Agent.fzc VirusBuster Adware.Vundo.Gen!Pac.8 VBA32 OScope.Adware.GVEA.Virtumo Mowi samo za siebie ??... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Imię: xXx
Profesja: Rookstayer
Gildia: echo srecho
Świat: arcania
|
![]() kurwa ten goscio ma siano w główce pierdolony szmaciarz
Ostatnio edytowany przez skarabeusz323 - 27-04-2007 o 15:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Imię: Blondina
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 113
Skille: 100/84
Poziom mag.: 20
|
![]() Ja zeskanowałem i wyszło, że plik czysty (po dopisaniu .rec).
"Hacker" to noob w chooy .. Nie wiedział jak sie wraca do Liberty i naśmiewał się z czyjegoś imienia chociaż sam na pewno ma nie lepsze.... Co do hacka to ostatnio Bartek pisał na GC, że ktoś go hacknął i jeden nawet napisał, że pewnie zaraz będzie screeen na forum owntibi... Ale cóż takie życie... Pozdro! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2006
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Elite Knight
Świat: Rubera/Secura
|
![]() Cytuj:
@Topic Fajny lvl, ale loot nie najlepszy ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2007
Lokacja: Olsztyn
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
no "cfaniaczki"..hackujecie mi kumpli...try to hack me ![]() edit sam jestes zjebany ... slabe eq...nie masz sie co na forum owntibii chwalic.. taki pro mastah jestes ,a na pewno nie napiszesz programu ,ktory liczy pole kwadratu.... jak juz napisalem..try to hack me ![]() Ostatnio edytowany przez Mroku - 27-04-2007 o 17:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: LG TOWN
Imię: Cossma
Profesja: Elite Knight
Poziom: 138
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Dostać od mamy 40zł na keylogera i szpanować jaki to jest haxior.
jego wiedza ogranicza się do konfiguracji keylogera (czyt. "naciśnięcia przycisku [GENERUJ]") jak można złapać się na to? nie mogę tego zrozumieć. Nie żebym miał coś do Bartka, ale naprawdę niektórzy mają iloraz inteligencji mniejszy niż doniczka po paprotce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
to nie Bartke zlapal keya ,wiec ;] Ostatnio edytowany przez Mroku - 27-04-2007 o 17:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2007
Lokacja: Ankrahmun
Imię: Nevizus
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sudden Storm
Świat: Askara
Poziom: 69
Skille: 85/59
Poziom mag.: 16
|
![]() ej no nikt nie da sie haknac dzieciom neostrady a oni tak sie wysilaja bueheheh;d
16:45 Acidoc [44]: U got hgacke!??!?!?! 16:45 Arsth [59]: yup 16:45 Arsth [59]: 5 days ago 16:45 Acidoc [44]: omfg 16:45 Acidoc [44]: when? :S 16:45 Acidoc [44]: u know who it was? 16:45 Arsth [59]: ofc i know 16:45 Acidoc [44]: who was it? 16:45 Arsth [59]: Hacker ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Wolsztyn
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |