|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Lokacja: Czestochowa
![]() |
![]() Ostatnio edytowany przez Spaniel - 28-04-2007 o 23:12. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fabularnie zalamuje...napada go bandyta i kolo go ratuje i bierze do siebie...szajs 2/10 na zachete
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Spodziewalem sie takiej oceny
![]() Bo tutaj all sa P R O ![]() @down Postaram sie ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() TADAdaDadAdDaTradadaDaDa! 2000 temat w dziale! Only For Pro.
Powiem all co źle bo to prolog: -jeden rodzaj drzew -brak dodatków do trawy -dlaczego says jest z dużej litery? -dziurawa fontanna (chyba) -za dużo kropek....................... -brak kropki na końcu zdania -za daleko znaki interpunkcyjne ? Standardowy początek więc raczej większość powie, że "OmG znowu!", ale pamiętaj, że akurat fabułę czasami można ocenić dopiero po końcu fake'a.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zrób pierwsza czesc, nie bede sie wypowiadac o prologu wiecej niz :
Moze byc ciekawe
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() Moze cos z tego wyjdzie??
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Next Part:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Calkiem niezle ale rozmowy sa do bani...
Mogloby byc ciekawiej dialogowo pozatym bez zarzutów, chyba ze chciales napisac "Elf Castle " bo jest "Elf Castel"
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nawet nawet ale mam kilka zastżerzeń:
- Spaniej jak rozmawia z patrick'iem powinien byc odwrucony w jego strone - dzwi zepsules je - fontanna ma kropki - wow ja tez tak chce umiec że jak mam 1 siekierka zrobic dom :< Pozatym fajny fake czekam na next part
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Dziwne...Ale fajne =]
Te teksty...kazda kwestia na innym obrazku i to mnie wkurza =P 6/10 |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Mamooo, idą tu :(
|
![]() No cóż...nie najgorzej ... tylko te rozmowy..jak już rozmawiają to niech to będzie na jednym lub dwóch obrazkach ^^
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ up
Z drugiej strony, w innych fake jak jest kilka to ja sam nie wiem jaka kolejnosc czytania ;p
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Ganci
Wlasnie dlatego tak robie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
|
![]() Postaraj sie nad dokladnoscia bo drzewka masz krzywe...
Ogolnie bezsens ale ze to prolog to 4/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() TO jest wręcz prostackie...
Minusy (do prologu i parta) - Jeden rozdaj drzew. - Napadł go bandyta... Przybiega elf... Ratuje mu zycie... - Stawia się 3 kroki, a nie 10! - Brak nicków. - Fontanna w domku?! Jeszce na dywanie?!! - Skrzynie zrobil z drewna?! - To jak zagroda wyglada, a nie domek. - Brak drzew. - Wymuszenie zrobienia więcej obrazków poprzez dawanie do jednego obrazka po jednej wymowie. Mogłeś dać chociaż ze dwie skoro sa dwie postacie. Plusy: - Outy. Uuuu... dam ci... hmm... 3/10
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Dracor
Spoko ![]() ![]() A tutaj all sa P R O moze mi ktos odpowiedziec ? ![]() @Next Part ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Mamooo, idą tu :(
|
![]() Lol trochę pusto w tych domkach , daj jakieś tam szmery-bajery
![]() Fabuły jak na razie brak , no , jeśli jest proszę mi ją wskazać środ..eee...wskazującym palcem ![]() 5/10 Przynajmniej lepsze od innych fake'ów ^^ Postaraj się i będzie niezły ![]()
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Cytuj:
@edit Zapomniałem dodać, że jubileuszowy 2000 temat musi być dobry -.- więc się staraj. ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 28-04-2007 o 20:58. |
|
![]() |
![]() |