|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 01 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ancient headhunter
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Zmieniam co chwile-,-
Świat: Aldora
Poziom: zob
Skille: acz sob
Poziom mag.: ie
|
![]() Witam!
Mam kilka pytań dotyczących tego boss'a: 1. ponoć respi się on na necro queście jednak nie wiem czy przed bramką lvl (60) czy przed? 2. Jakie bym miał szanse żeby ubić go 40 master sorcem ( oczywiście z sd ![]() 3. Jak często się on respi? 4. Czy z każdego leci soul stone? (właśnie po to chce się na niego wybrać) Może Wam sie to wydawać dziwne, ale dla chcącego nic trudnego ![]() @edit mam 40 m lvl, eq: crown helm, b robe, medusa shield, plate legi, boh, woi.. Ostatnio edytowany przez Dozorca - 28-04-2007 o 17:29. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Profesja: Royal Paladin
Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
2.zadnych bo tam nie wejdziesz (bramka 60 lvl) ![]() 3.rzadko jak cholera,imho raz na miesiac 4.nie mam zielonego pojecia ale na tibia.pl w dziale potwory pisze : Soul Stone (zawsze) czyli z tego wynika ze z kazdego wypada... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 04 2007
Profesja: Sorcerer
Świat: Honera
Poziom: 3x
Skille: 17/25
Poziom mag.: 4x
|
![]() Respi sie w final roomie tylko. Na 40 lvl mozesz go rozwalic bo nie jest taki mocny jak sie wydaje. Respi sie bardzo zadko a soul stone wypada zawsze tak samo jak Dragon Claw z Demodrasa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Przeczysz sam sobie. Żeby wejść do final rooma trzeba miec powyżej 60 lvla.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tibia.pl Support
|
![]() 2-3 SD i po sprawie.
W final roomie trzeba uważać żeby nie zlurować wszystkiego pod dziurę. Necropharus respi się w dalszej części pomieszczenia, więc najpierw należy wybić wszystko wokół i powoli posuwać się na przód. <Bardzo dobrze się leczy> Pozdro
Nie był tak przebiegły jak Odyn i zdarzało mu się wpaść w pułapkę (przykładem tego jest słynna przygoda Thora w gościnie u króla Utgardu, olbrzyma zwanego Lokim), ostatecznie jednak zawsze zwyciężał. Od jego imienia pochodzi nazwa czwartku : (Torsdag, Thursday = 'dzień Thora'). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 01 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: ancient headhunter
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Zmieniam co chwile-,-
Świat: Aldora
Poziom: zob
Skille: acz sob
Poziom mag.: ie
|
![]() To chyba jednak nie zrobie addona do mage outfitu na tym lvl'u, bo ten kamyczek drogi jest jak cholera..:/ Dzieki za odpowiedzi
![]() |
![]() |
![]() |