|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Aurora
Poziom: 47
|
![]() Otóż nurtuje mnie pytanie:
Czy dam radę solnąć draga na <knight> 30+lvl ze skilami 61+/59? ![]() Eq: Golden Armor, Bright Sword, Vampire Shield , Knight Legs, Warrior Helmet ![]() Z góry dziękuję za odpowiedź. ![]() PS: Jakie byloby zużycie uh'ów? ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2006
|
![]() slabe skille jednoreczna bron,zeszloby ci kilka uhow jesli chcesz tego uniknac to zalatw gsa i nieco wieksze skille
uhow poszloby ci z 5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Powinieneś dać radę, lecz na dobry loot nie licz. Poza tym waste UH. No, ale dla sportu ubić gadzinę można.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Ogólnie dasz rade ale, za dużo stracisz ;/ Podbij skille !!!
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2006
Profesja: Elder Druid
Świat: Aurora
Poziom: 47
|
![]() Dzięki za odpowiedź
![]() ![]() ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Profesja: Knight
Świat: Balera
Poziom: 43
Skille: 77/76
Poziom mag.: 5
|
![]() Czy knight ze skillem 60/60 i p setem i z 1 bp of uh zbloczy draga?
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() @up
Komu i na ile, jak chcesz wastowac bp uhow zeby tylko zbloczyc to ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() Dragi czesto sa wqrwione albo nie
Przykladowo : bilem draga 1 dla sportu 56 knight 81/85 z gsem drag byl lagodniutki nawet raz nie puscil gfb tylko fire wavy (stalem na skos) zabilem 1 mfem i p legsy. Ucieszylem sie i powiedzialem sobie "mam farta o to jeszcze 1" Nastepny juz nie byl spokojny na"""al jak sk"""yn co chwila gfb przy tym spamie raz oberwalem przez fire wave bo sie obrocil 4 uhy paszly won loot? 21 gp ! Jak trafisz na spokojnego to jest git a jak sie wqrwi to nie ma bata Powodzenia (przyskilluj 70/70 podstawowe skille knighta)
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Negard
Świat: Astera
Poziom: +25
Skille: +70/+70
Poziom mag.: +4
![]() |
![]() Dasz rade, jeśli nie dostaniesz combo to przeżyjesz, jeśli chcesz iść dla sportu to weź 1bp uhów i nie licz na loot, będziesz miał ogromne waste.
PS. Racze ci kup gsa i dobij 65/65 wtedy luzem dragi będziesz dedać. Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
|
![]() Pallem lvl 16
dist 65 shield 40 da rade dragi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Zsolować możesz dać radę (sam na 13 ze skillem koło 40 ubiłem). Expić (solo) nie (za mały lvl, za duże ryzyko, że powąchasz kwiatki od spodu). Btw shield jest bez znaczenia, chyba, że chcesz go w zwarciu solować ze spearów.
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Radę dać powinieneś, lecz uważaj na wave, bo jedno combo i gryziesz piach. Stanowczo waste UH, próbowałem na 22 palku ze skillami 57/37.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 03 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Świat: Calmera
|
![]() Teraz ja zadam pytanie z cyklu "Czy dam radę", a więc uwaga:
Knight 25 lvl 65(+ sword ring)/65. Giant Sword, Knight legs,crown armor crown helmet, platinum amulet,leather boots, (medusa shield, fire sword) 4 mlv. FACC Dotychczas hunciłem Wyverny ale zatruwanie po 20 zaczęło mnie wkurzać, sumując hity z łapy + zatruwanie wychodziły hity jakie wali drag. Odpuściłem sobie "wiewióry" i myślę powoli o dragach. Czy z w/w levelem i skillami dam radę nie tracąc przy tym 76435 UHów? Czy muszę KONIECZNIE poczekać na 30 lvl i 70/70. Oglądałem filmiki jak knightci z 15-20lvl i skillami 55/55 - 60/60 solowali dragi ze stratą 2-4 UH. Czy nie będe miał większych problemów?
Temat tygodnia:Potwory Ostatnio edytowany przez ZeboslawCalmera - 05-05-2007 o 22:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() ja w zyciu zabilem 2 dragi w 1 bylo woi , a w drugim dragon hammer. 24knight 60/60 Fire axe, k armor . medusa shield , crown helmet , leather bootsy , p legi . troche byl waste bo ja bylem noobem i po kazdym ciosie dragona (tego 1) dawalem uha wiec poszlo 9 uhow a juz na 2 fartem 3 uhy
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 04 2007
|
![]() norma looz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() Dasz rade, jesli nie znoobisz.
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Ogolnie,o czym nie wszyscy wiedza, udowodniono ze wlasciwie kazdy moze dac rade dragonowi.Zrobil to knight 8 lvl,2 mlvl.Uzywal do leczenia life fluidow a bil glownie z hmm.Smok nie jest taki grozny,szczegolnie dla paladyna ktory moze calkiem sprawnie uciekac.Jednak zdarza sie ze ktos zginie-trzeba uwazac na gfb smoka i nie wpadac w panike,to ona jest wlasnie glowna przyczyna zgonow w walce z tym potworem.Gdyby bylo goraco to nie krepowac sie z ucieczka.Po chwili(zanim smok sie wyleczy) wracamy. Na niskich levelach lepiej uwazac zeby nie miec zycia na "yellow"-wtedy od razu sie leczymy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Boleslawiec/Sztokholm
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Alliance of Krynn
Świat: Inferna
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() Który to z kolei temat? jest opcja szukaj i odzielny temat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() czy pokonam draga na 29 lv?
jakie eq mam wziac? jestem druid ![]() |
![]() |