![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2006
|
![]() http://rapidshare.com/files/28700124..._27ed.rec.html
Witam. Film przedstawia mój drugi hunt na wyvernach, który robiłem 27ed ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Terio Rhyan
Profesja: Knight
Świat: Aldora
Poziom: 21
Skille: 60/58
Poziom mag.: 4
|
![]() Filmik troche, głupi?
Przez 53 minuty koleś zabija 7 wyvernow (czy jak tam sie to pisze) Nie chce Cie obrażac, ale po co to dałeś na forum? Nawet loot był do dupy W 53 minuty zabiłbym tyle rotów, ze hoho ![]() ![]() Co jedyne mi sie podobało to EQ ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2006
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Nebula
|
![]() @up
Po twoim poscie myslalem ze bedzie jakies fajne eq,a tu lipa ;< @hapnik Do Twojej wiadomosc w Tibie juz nie gra i nigdy zeczy na allegro nie kupywalem,co najwyazej sprzedawalem. Po porostu wyrazilem swoje zdanie na temat Twojego eq. Z kad mozesz cos wiedziec nie widzac go? Czy na tym forum juz nie mozna wyrazic zdania? Ostatnio edytowany przez Lotress - 30-04-2007 o 15:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bertson, nie byłem tam dla kasy, tylko z czystej przyjemności. A chwalę się, bo to dla mnie sukces i tyle...
Lotress, w porównaniu do Twojego eq z Allegro.pl może i lipa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Gildia: Tibia sux
Świat: Tibia sux
Poziom: 41
|
![]()
Hail Anty-PG! Dołącz się do akcji przeciwko PG! Graj w Tibie max. 1h dziennie jak ja! Rób co tydzień 2-3 dniowe przerwy! Nie exp na siłę! Graj, jeśli sprawia ci to przyjemnośc! Nie wydawaj ostatnich pieniędzy na Pacc'a! Hail \o/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lotress, mam takie eq jakie mi się podoba i na jakie mnie stać
![]() ![]() Lupil, oto rehost ![]() http://www.speedyshare.com/149418261.html http://www.**************/file/1pudzj |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Filmik cienki 1/10
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Kraków
Świat: Selena
|
![]() O lol ahaahahah rozjebałeś mnie totalnie... masz racje lepszy jest twój filmik (moje pierwsze pk) XD! hahaha
@ Topic : Dla niektórych taki hunt to dużo dla inny nic... niech każdy sobie oceni film według siebie.
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() z filmu
Cytuj:
"Cześć, jestem Booker mam downa i będę huncił wyverny xD" nie chce Cię obrażać ale takie skojarzenie po filmie ;P a eq może być |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Aktualnie brak
|
![]() Uwielbiam to to sie nazywa gra dla przyjemnosci.
Ktos woli pooli tak mu pasuje ma np.mlvl slaby bo mu sie nie chce trenowac wolno expi?jego sprawa nie skilluje tez jego sprawa lecz zaraz musza sie pojawic komentarz typu"ja bym lepiej zaexpil ja bym lepiej.." Była jedna taka dziewczyna na furorze nie pasuwalo jej skillowac nie skillowala nie expila bo jje sie nudzilo expienie -gra dla przyjemnosci-campara |
![]() |
![]() |