|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2004
Lokacja: Green Elf Forest
|
![]() Postaram się zrealizować wasze zamówienia na avatary. Mówicie jak ma wyglądać itd. np. krasnolud z siwą brodą opierający się o o swój topór, a ja to rysuje. Tzreba wiedzieć że:
- maksymalna wielkość avatra wynosi 100/100 pikseli - będzie w formacie jpeg - w prawym dolnym rogu będzie widnial napis "made by Tomix6" Czekam na zamówienia... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() Narysuj Mi głowe czarnego smoka, puszczającego nosem dym. W oczach niech widnieje u niego mądrość a zarazem podstępność. Tłem niech będzie czerwone niebo przesiąknięte zapachem siarki,duszne i śmierdzące.
Chcesz to masz xP
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() glowa smoka przyjdet, wieczorem powinna byc, jak nie zdąże to jutro popołudniu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Krasnolud, brazowe, dlugie wlosy, taka sama broda, na ktorej sa zaplecione dwa warkoczyki (ale male, czyli broda!=2 warkoczyki, tylko jej czesc zostala wykorzystana do ich zaplecienia...Chyba zagmatwalem). W reku duzy, dwureczny, krasnoludzki topor wojenny (runiczny, ale z mocno zatartymi runami, lekko zakrwawiony), na tulowiu zbroja plytowa(pelna, wiec rowniez nogawice, nagolenniki, naramienniki, etc.), pod szyja misiurka zrobiona na podobienstwo kolczugi, skorzane (nabijane cwiekami) rekawice. Moze byc wiekszy niz 100x100 px~
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2004
![]() |
![]() Ja bym chcial ziomka w crown secie i fire swordem w dłoni na białym tle obok tego manego szdandar Tibianusa III(jakos tak sie nazywal ten król)
Na kiedy bedzie avatar?? -------------------------- Papier Toaletowy Happy End ======================= |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Jeśli można to ciałbym Przystojnego wojownika wymiatającego z Dragon Lancy
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: GdaŃsk Zainteresowania: wędkarstwo Liczba postów: 2800 Specjalizacja: Połów ryb drapieżnych
![]() |
![]() poprosze za***istego paladyna w plate secie i steel helmecie z lukiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() wszytko powyższe przyjęte. dziasj coś powinno już być reszta jutro(ew. pojutrze)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Wreście skończyłem pierwsze zmówienie:
Cytuj:
![]() @down wiem ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Tomix6 - 26-09-2004 o 19:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2004
![]() |
![]() Pamiętaj byłem 3
![]() ![]() ----------------------- Papier Toaletowy Happy End ======================== |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Olsztyn
![]() |
![]() jakby ci to powiedziec uwazam ze moja katana w temaci katana specjalnie dla khana jest lepsza niż twój avtar może ktoś porówna
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() @topic ja w tej kwestii jestem samowystarczalny
![]() ![]() ale jak bede mial kompa naprawionego, to cos sobie zanimuje fajnego, bo ten mój avatar cos mi sie nudzi.
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() nie tkaie złe
![]() mi zrób przykucającego tyłem do nas łotrzyka w czarno'granatowej pelerynie, najlepiej zeby mial tylko głowę obróconą lekko w naszym kierunku ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Jackiew - 27-09-2004 o 07:43. Powód: wiedziałem że czegoś zapomne |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Poproszę o druhnę z czarną chustą z zieloną obwódką, zielony pagon z 18. Getry czarne, wywijki zielone. Pas skórzany. Baskijka. W glanach.
Druhna włosy ryże do ramion z grzywką! Niebieskie oczy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @up
Dopiero jak pogłówkowałem to przypomniałem sobie co to znaczy "ryże"... Baskijka???! P.S. Gdzieś czytałem, że dziewczyna pewnego faceta powiedziała, że sukienka ma kolor-uwaga-oberżyny! On by przysiągł, że był tylko ciemnofioletowy... ![]() TOPIC: Smoczek niezły, tylko jakiś nienaturalny... Pracuj dalej. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() ja tam jestem dumny z mojego avatarku..sam go robiłem i nie wstydze się niego...
co do smoczka...eee, taki se jest |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() Zgadzam sie z Dr.Unknown-em to nie jest madrosc czy tez podstepnosc tylko glupkowatosc albo zdziwienie, ze puscil dymek. Spodziewalem sie profesjonalisty takiego jak Jon czy tez Khan no, ale coz zawsze mozesz porysowac (podobno trening czyni mistrza). Oczywiscie ja nie potrafie rysowac dlatego sie za to niezabieram, ale widze jak cos jest dobre (a ten smok niestety nie jest). Mialem chec zlozc zamowienie na Avatar (przemilczajac to ze bedzie tam twoj podpis), ale po zobaczeniu tego smoka odeszla mi chec. Zrealizuj te zamowienia moze inne twoje prace beda lepsze. Jedyne co mi sie tam podoba to tlo. Ok pozdrawiam i zycze sukcesow
Ostatnio edytowany przez kudlaty - 28-09-2004 o 19:16. |
![]() |
![]() |