|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 03 2007
|
![]() Cześć, przed chwila zdobylem 33 lvl Elder Druidem, wrocilem do depo po Tempest Rod i zacząłem rozwalać ghule. Expiłem Volcanic Rodem z myślą że wreszcie na 33 lvlu poexpie sobie na luzie z Mf i Tempestem... niestety 33 lvl i TR okazał sie przykrą niespodzianką - strzela tylko na 2 kratki :/ jestem zazenowany tym.Jak ja mam expic np na tombach?? jak zabijac ghule i cryps shamblery? Jedno wielkie LOL i WOW
![]() Zastanawiam sie czy nie zaczac gry od nowa palladynem tym bardziej ze zaczalem dopiero pacca. Zastanawiam sie tylko nad tym czy palladynem tez jest tak ciezko? Gralem nim tylko raz i to na samym poczatku wiec nie pamietam zabardzo czy sa tez takie problemy przy expieniu. Teraz mam pytanie do Was: 1.Gdzie expic Elder Druidem? 2.Jakie drudności przynosi gra pallkiem? Przeszukiwalem forum ale nie znalazłem ewidentnych odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. Dziękuję z góry i pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Jeżeli takimi problemami się zrażasz, to idź jako knight.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() Lol, graj dalem druidem, a nie zmieniasz profesję na paLadyna(JEDNO "L"!!!!!!!!) tylko dlatego, bo różdżka ma 2 kratki zasięgu... omfg.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Paladyn, a nie palladyn qwa.
@up Bandyta, łapać go, był chwile wcześniej i ukradł mi treść posta.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Lokacja: Tychy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zjarany Obywatel
![]() |
![]() Paladyn to trudna profesja do grania. Ale tylko na początku, od już 30 lv fajnie się gra. I proponuje grać dalej Druidem.
Gilu
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() graj dalej... tempest jest cool (na potwory na które tylko energy działa) przynajmiej z bliska możesz w dodatku visować - co do pacca - mój kolega na 40lv ed był na hydra huncie więc jak ci tomby do roda nie pasują to możesz z ekipą się wybrać jako healer(jedyny problem to ją znaleźć)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mogart/Mogash
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Guildless
Świat: Xerena
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
|
![]() Wymiatacze, tempest rod strzela z jednej kratki
![]() Graj drutem poniewaz mozesz latwo expic na necro nie uzywajac zbyt wiele run gdyz posiadasz czar exura gran mas res (mass healing) mozesz tez bardzo slodko bic dragony z utamka /bez z dsami lub bez dsow mozesz takze chodzic na hydry (najlepiej od 36) ale wtedy uzywaj volcanic roda bo on jest very useful na hdyrach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Myślę iż jesteś newbem, a to oznacza że palek będzie za trudną profesją dla cibeie.
Paladynem gra się najlepie od 50 do 100-120 lvla, dalej do 160-170 zaczynają się schody, bo nie ma dobrego expowiska dla siebie, a to oznacza że odpada ![]() Grając ed można łatwo znaleźć ekipe na hunt, zależy jeszcze na jakim serwerze grasz. Zawsze możesz iść na hero od 36~~ lvla z dsem+bloker, fajną kase możesz tak nałapać, aby później wastować na scarabach. Co do expienia druidem... Polecam ci do 36 lvl expić na scarabach/tombach z volcanic rodem. Po 36 lvlu nosisz już obydwa rody i możesz iść huncic na stone tomb za tp z dsami i je leczyć. Bardzo dobrym expowiskiem są piraty, na które wystarczy zrobić prosty quest, a expowisko jest naprawde spoko! Dużo kasy z piratów i ciekawy loot urozmaica gre.
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: W domu
Imię: TibiaBot NG/BlackD Proxy
Profesja: Royal Paladin
Gildia: -
Świat: Fortera
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: xx
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Bartholdi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fatal Ilusion
Świat: Astera
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
|
![]() jak bedizesz bil potwory vis + rod to obojetne czy rozdzka bedize miala 1 czy 3 czy 6 kratek zasiegu..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 05 2007
|
![]() zmienianie postaci w po pewnym czaise gry kompletnie nie ma sensu , graj druidem , a paladyn owszem dobry ale ciezko sie nim gra . zreszta na wyzszych lv demonki z druidem spoko czy nawet hyderki a z palkiem niezabardzo .
ja druidem na 33lv mass dragi i zawsze w 100% z kasa na + paladynem niezawsze i ciezej , PALADYN jest dla bardzo AMBITNYCH . |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 04 2006
![]() |
![]() Zgadzam sie .
Palladyn to normalna postac nie wiem czemu inni o nij inaczej sadza |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() bo im sie spearow nie chce podnosic xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: Rz.
Imię: Fajduhi
Profesja: Druid
Gildia: UH maker!!
Świat: Iridia
Poziom: 24
Poziom mag.: 39
|
![]() to zależy jakimi funduszami operujesz
![]() Gdy masz dużo kasy to exp na tombie w miescie za tp (tespest+vis caly czas) A jak masz malo kasy to shadow albo tar tomb
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() LOL! Po co brałeś drutka jeżeli wiedziałeś że TR Ma zasięg na 2 krateczki? -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2006
Lokacja: Przemyśl
Imię: Tores Pall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polish Hooligans
Świat: Unitera
Poziom: 50
Skille: 71
Poziom mag.: 13
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Na planecie Ziemia
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Secura
|
![]() jeśli bedzesz umiał wytrzymac ciongle zabierać speary spod trolli i uda ci sie zrobic 60 distanse to bedzesz na tombach wymiatał druidem wal z volnaco jeśli tak narzekasz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
|
![]() Po co do 60 dista jak na tombie wymiata już z distem ~40?
Ostatnio edytowany przez alkoOholik - 16-05-2007 o 09:38. Powód: gra półsłowek |
![]() |
![]() |