|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
Eee, albo ja Ciebie nie zrozumiałem albo to Tobie coś sie pokręciło. UHMaker to okreslenie postaci stworzonej by robić runy Ultimate Healing. Taka postac trzeba zrobic jak kazda inna, nie mozna jej nigdzie sciagnac.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
Ale rotfl, lol, a nawet zapomniane juz JONCL :DDDDD * Polinik lezy na podloze i szydzi :DDD |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2003
![]() |
![]() Ale se zwylem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hyba jeszcze nie bylo az tak pograzajacego tematu. UH maker to druid minimum 11 level z czarem Ultimate Healing Rune plecakiem blankow i czyms do zarcia, zazwyczaj gdzies ukryty zdala od depo i innych graczy w bardzo wielu przypadkach AFK z nagranym makro. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() widać że nie wiecie o co mi chodzi
chodzi mi o program który pozwala robić naprzykład uhy w prawej ręce masz żarcie a w lewej blank runa i backpakc z 19 blankami i ustawia się jakie ma robić runki i to je zarcie i wypowiada zaklęcie a potem zmienia zrobionego runka na blanka i to nie i si.ę coś pomyliło tylko wam
#6 | |
Na emeryturze.
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() niby tak ale z tego co wiem nic nie było o tym w regulaminie
#8 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Danayen Del'Impro
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sunblade
Świat: Aldora
![]() |
![]() stary, ale żeś teraz walnął BETONOWO ZABETONOWANEGO BETONOWEGO BETONA :rolleyes: ...
loool. Tworzysz chara (druida) i masz uh makera ![]()
#9 | |
Na emeryturze.
|
![]() Cytuj:
Regulamin Tibii A konkretnie: "6. Using tools to automatically do or repeat certain actions without any interaction of the player ("macros")." |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() istnieje ten program ale to jest Cheat może być za to ban z dwóch powodów:
1)AFK 2)Cheat więc nie doradzam tego programu acha i nie wiem czy to działa zgodnie z instrukcją mefiego ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() a ty marsie możesz powiedizaeć mi to na reala a nie na forum
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() a co za różnica czy tu piszę czy na reala gadam ?? |)
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2003
![]() |
![]() nie qmam tego problemu... że niby jest taki programik dzięki któremu nie musisz czekać aż ci sie mana podniesie tylko jedzonko zamienia odrazu na runki, czy zostawiasz sobie postać AFK na całą noc budzisz sie rano i masz plecak runów (bana lub jesteś martwy bo ktoś zabił cie za AFK
![]() POZdrawiaM |
![]() |
![]() |
#14 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Wszelkiego rodzaju macro jest zabronione, jest o tym w regulaminie, a to forum jest full legal, wiec nie ma sensu dalsza rozmowa o tym.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |