Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 05-05-2007, 12:46   #1
AdiDet
Guest

Domyślny Nicki-Co i Jak-Help

Witam. Mam do was kilka pytan odnoscnie nickow, tworzenia ich, przedawnien itp. Chcialbym aby jakis doswiadczony gracz lub moderator powiedzial mi wszystko odnosnie tego. Konkretnie bardzo prosilbym o napisanie na temat usuwania postaci po jakims czasie. Czy jezeli ktos mial X lvl to po X miesiacach znika ta postac. Czy jezeli Mial X lvl to po X miesiacach zniknie konto jezeli to byla najwyzsza postac na koncie. Jezeli wpisujemi nick w wyszukiwarke i pisze ze takiego nie ma (does not exist), to po jakim czasie od tego bedzie mozna zalozyc postac o takim samym nicku. Czy lvl ma tu znaczenie tamtej postaci? Czy jezeli mam postac o nicku X na koncie, i skasuje ja, to przez miesiac pisze deleted a potem znika z konta, czy nadal na nim jest z dopiskiem - skasowana? Bardzo, ale to bardzo prosze o odpowiedz jakiegos moderatora, poniewaz nie moge nigdzie znalesc odpowiedzi od kompetentnej osoby, szczegolnie na pytanie odnosnie tworzenia postaci o tym samym nicku, jaki czas nalezy odczekac i po czym.
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 05-05-2007, 13:49   #2
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Postać znika po x miesiącach gdzie x=lev, konto, jak się nie mylę, znika po 1 miesiącu gdy nie ma na nim żadnej postaci.
Co do możliwości ponownego użycia nicka, wynosi ona 6 miesięcy od skasowania postaci.
p.s. odpowiedz od moda nie zawsze przyjdzie szybko, ponoc mają kupę roboty a tym bardziej, że jest to pytanie na które może odpowiedzieć doświadczony gracz...

Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-05-2007, 14:24   #3
Matrio23
Użytkownik Forum

Matrio23's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2006

Imię: Elbelor
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
Domyślny

Jezeli skasujesz postac, to ona znika z konta po 1 miesiacu. Potem musisz odczekac 6 miesiecy zeby znowu stworzyc postac o tym samym nicku.
Matrio23 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania