|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam. Mam do was kilka pytan odnoscnie nickow, tworzenia ich, przedawnien itp. Chcialbym aby jakis doswiadczony gracz lub moderator powiedzial mi wszystko odnosnie tego. Konkretnie bardzo prosilbym o napisanie na temat usuwania postaci po jakims czasie. Czy jezeli ktos mial X lvl to po X miesiacach znika ta postac. Czy jezeli Mial X lvl to po X miesiacach zniknie konto jezeli to byla najwyzsza postac na koncie. Jezeli wpisujemi nick w wyszukiwarke i pisze ze takiego nie ma (does not exist), to po jakim czasie od tego bedzie mozna zalozyc postac o takim samym nicku. Czy lvl ma tu znaczenie tamtej postaci? Czy jezeli mam postac o nicku X na koncie, i skasuje ja, to przez miesiac pisze deleted a potem znika z konta, czy nadal na nim jest z dopiskiem - skasowana? Bardzo, ale to bardzo prosze o odpowiedz jakiegos moderatora, poniewaz nie moge nigdzie znalesc odpowiedzi od kompetentnej osoby, szczegolnie na pytanie odnosnie tworzenia postaci o tym samym nicku, jaki czas nalezy odczekac i po czym.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Postać znika po x miesiącach gdzie x=lev, konto, jak się nie mylę, znika po 1 miesiącu gdy nie ma na nim żadnej postaci.
Co do możliwości ponownego użycia nicka, wynosi ona 6 miesięcy od skasowania postaci. p.s. odpowiedz od moda nie zawsze przyjdzie szybko, ponoc mają kupę roboty a tym bardziej, że jest to pytanie na które może odpowiedzieć doświadczony gracz...