![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2007
|
![]() Witam!
Chcialbym wam zaprezentowac gre zwana Savage. Jest to cudowna gra multiplayerowa osadzona w dosc dziwnym swiecie. W tej grze mamy do wyboru dwie rasy, ktore wybieramy przy kazdym wlaczeniu sie do servera. O to one: Ludzie- Rasa, ktora jest silna w walce na dystans. Posiada wiele "nowoczesnych" broni takie np. Miotacz ognia czy karabin laserowy. Posiada rowniez machiny obleznicze doskonale sprawdzajace sie do niszczenia budynkow wroga. Beasts- Rasa wprost stworzona do walki w recz. Na odleglosc walczy roznorakimi rozdzkami i posiada magie. Do niszczenia budynkow uzywa magow i wielkie bestie nazywane behemotami. Na czele kazdej rasy musi stac dowodca wybierany przez graczy. To on jest glowna glowa "plemienia". Dowodzi graczami i dostarcza im technologie, ktore pomagaja graczom skutecznie walczyc z wrogiem. Buduje budynki i wieze. Ustala jak ma przebiegac wojna itp. Przejde do sedna sprawy. Jest to zlepek roznych typow gier. (strategia,nawalanka,strzlanka) Polecam ta gre wszystkim, ktorzy sie nudza i lubia od czasu do czasu posmakowac smak prawdziwej "szarpaniny". xD Wojny sa cudowne, a grafika jak na dosc maly rozmiar zaskakuje. (troszeczke lepsza od gothica I) Strona glowna: http://www.s2games.com/savage/ min.Wymagania: procek-100mhz ram-256mb video- Geforce lub Radeon 64mb szybkosc lacza: 56 kb/s Rozmiar pliku: 150 mb link: http://www.happypuppy.com/s2games/Savage3T***** cd key: 00000000000000000000 Zobacz tez Savage 2: http://www.happypuppy.com/s2games/Sa...aller200e***** Rozmiar: 350 mb Linki pobrane z http://cvr.pl/gry/savage.php. Zalecam, polecam i oferuje. Sam nad nia spedzilem 6 godzin. xD Zreszta nie wierzcie mi na slowo zobaczcie to sami. Ukryty tekst:
Ostatnio edytowany przez Honasolo - 05-05-2007 o 13:48. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: new serv plz!!
|
![]() http://www.s2games.com/savage/
oficjalna strona gry. może być ciekawe, jak będę miał trochę czasu to spróbuje swoich sił ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2006
|
![]() Grałem ale przestałem bo mam za słaby refleks
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Fajna gierka, elementy RPG'a i FPS'a, trzeba sie znać i mieć dobrego aima, żeby coś zabić, ogólnie spoko gierka, znudziła mi sie jednak po czasie, już w nią nie gram, ale mogę polecić ; p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: sk-ce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: PrinceHutas
Profesja: Knight
Świat: MapleStory
Poziom: 3x
|
![]() Hmmm... Trzeba by zobaczyc, RPG i FPS to jest niecodzienne połączenie. Tylko grac w 1 czy 2? Najpierw chyba ściągne jedynke, chyba że powiecie mi czym się
różnią
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Zagrajcie najpierw w 1 jak wam sie nie spodoba to po co sciagac prawie 2x wiekrza 2. Btw dalej twierdze że 1 jest leprza
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() EE skąd to ściągnąć? Na stronie jest link do Savage 2 ale do 1 nie ma ;/ A ten link co podał założyciel tematu nie działa... Plx? xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() Honasolo to muj brat i skasowalismy savage bo nam sie scinal (i to jak!!! 9999ping) szkoda ze juz se nie pogram w savage chociaz czekalismy z moim bracholem na to 3h ;/.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: sk-ce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: PrinceHutas
Profesja: Knight
Świat: MapleStory
Poziom: 3x
|
![]() Jakies takie za trudne :/ gram ludzmi podchodzi do mnie jakis bydlak i na 2 hity mnie ma a nawet nie zdazylem zauwarzyc z kad przylecial... albo gram potworkami to mnie z broni z daleka rozwalaja
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() jak grasz postacią z 1lvl i to nomadem to się nie dziwie jak przyleci predator i ciebie ma na 2 hity. A besty jeszcze mają taki daleki skok(uruchamiany ppm) dlatego tak fajnie szybko przyleca i zabiją na 2 hity. A z daleka to ty się nie dziw jak oni maja coil rifle ktory zdejmie ci polowe hp.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2007
Lokacja: Twój ojciec zabawiał MEGO PANA
Wpisy bloga: 6
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Gierka jest fajna tylko troche za szybka ale dobra.Ja w nią ciągle grami polecam ją kumplom.A co do tego że cie na dwa hity biorą to ja 3 razy Savagem zabiłem Preda a raz Scavnagrem zabiłem Leggionare.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() sciągam
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() hmm to w sumie nie ma roznicy. Radzil bym human i trzymaj sie dobze an dystans bo beastach trzeba juz dobze umiec grac do walki wrecz.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gra fajna ale mnie wkurza tam jedno u bestii - portal - zawsze da się ustawić tak żeby stronghold był atakowany bez większych strat(za zasięgiem wież) i tak wychodzi 5 behemothów i masakra